EUROLEAGUE

Στη λίστα της Μάλαγα ο Όγκαστ

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSIS

Στο μεταγραφικό μικροσκόπιο της Μάλαγα βρίσκεται ο Ζακ Όγκαστ, με την ισπανική ομάδα να επιδιώκει την ενίσχυσή της στο "ζωγραφιστό".

Ο επιμένων (ελλη)νικά! Μετά την προσθήκη του Κάιλ Ουίλτζερ και την (διαφαινόμενη) απόκτηση του Μπράιαν Ρόμπερτς , η Μάλαγα φαίνεται πως θα εξακολουθήσει να "ψωνίζει" από την ελληνική αγορά, με τον Ζακ Όγκαστ να καταλαμβάνει μία θέση στις μεταγραφικές αναζητήσεις των Ισπανών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "diariosur.es", η ομάδα της Ανδαλουσίας θέλει να ενισχυθεί κάτω από τα καλάθια και (καλο)βλέπει την περίπτωση του μέχρι πρότινος ψηλού του Παναθηναϊκού.

Ο 25χρονος ομογενής σέντερ έχει περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο Summer League με την φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς, αφού κύριο μέλημά του είναι να ζήσει το όνειρο της συμμετοχής στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε θα εξετάσει τις επιλογές του από την Ευρώπη. Να σημειωθεί ότι ο πρώην "πράσινος" σέντερ κατέγραψε 6.7 πόντους, ενώ μάζεψε 4.1 ριμπάουντ στην περσινή Basket League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ