NBA

Στεφ Κάρι: "Το video ήταν fake, αλλά έβαλα δύο σουτ, αν αναρωτιέται κάποιος"

Στεφ Κάρι: "Το video ήταν fake, αλλά έβαλα δύο σουτ, αν αναρωτιέται κάποιος"
PRINTSCREEN

Για το video που έγινε viral και έκανε άπαντες να πιστέψουν, έστω και για λίγο ότι ο Στεφ Κάρι έβαλε πέντε σουτ από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη, μίλησε ο σταρ των Γουόριορς.

Το video που δείχνει τον Στεφ Κάρι να ευστοχεί σε σε πέντε διαδοχικά σουτ από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη έγινε viral και όσο κι αν έμοιαζε πιθανό, λαμβάνοντας υπόψη το μοναδικό ταλέντο του σταρ των Γουόριορς, έγινε γρήγορα γνωστό ότι επρόκειτο για προϊόν μοντάζ.

Φυσικά ο Κάρι ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο video που έκανε το γύρο του διαδικτύου και παραδέχτηκε ότι ήταν επεξεργασμένο, ωστόσο, δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι πέτυχε όντως δύο από τα σουτ που επιχείρησε.

"Είπες το φτιαχτό βίντεο; Κανείς δεν πιστεύει ότι έβαλα πέντε συνεχόμενα σουτ από τη μία μπασκέτα στην άλλη (γέλια); Θα αφήσω τον κόσμο να κρίνει, αλλά είναι το μεγαλύτερο κοπλιμέντο να εκπλήσσονται χωρίς να θεωρούν ότι είναι απίθανο ότι το κατάφερα, ότι μπορεί να είναι αληθινό. Περάσαμε όμορφο με την ομάδα του Sports Illustrated, αλλά είναι fake. Έβαλα δύο σουτ όμως, αν αναρωτιέται κάποιος, να μην νομίζουν ότι δεν έβαλα κανένα".

TAGS NBA ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ