ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στα άκρα οι σχέσεις ΕΟΚ - Σκουρτόπουλου

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν σκοπεύει να λύσει το συμβόλαιό του με την ΕΟΚ
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν σκοπεύει να λύσει το συμβόλαιό του με την ΕΟΚ INTIME

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχασε δυο δουλειές μέσα σε λίγες μέρες και σκοπεύει να κινήσει νομικές διαδικασίες σε σχέση με το συμβόλαιο του με την ΕΟΚ.

Όλα μαζεμένα του έτυχαν του Θανάση Σκουρτόπουλου: μαζεμένα τα δυσάρεστα που αφορούν τόσο την Εθνική ομάδα, όσο και τον Ηρακλή!

Διάβολε, δεν είναι και πολύ συνηθισμένο, ούτε χωνεύεται εύκολα, να χάσεις δυο δουλειές μέσα σε λίγες μέρες και ξαφνικά από καβαλάρης να ξεπεζέψεις βιαίως και να σωριαστείς κάτω!

Προηγήθηκαν τα άσχημα μαντάτα από ΕΟΚ μεριά, ακολούθησε το διαζύγιο με τον Ηρακλή και προφανώς ο 56χρονος προπονητής πρέπει να κάνει κατεπειγόντως ένα ευχέλαιο για να διώξει τα κακά πνεύμα που τον περικυκλώνουν τον τελευταίο καιρό!

Τις προάλλες ο Σκουρτόπουλος προσκλήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ από τον Βαγγέλη Λιόλιο ο οποίος -έχοντας ήδη λάβει την απόφαση να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Σωτήρη Μανωλόπουλο και πάντως να διακόψει κάθε συνεργασία με τον επί τέσσερα συναπτά έτη προπονητή της Εθνικής- του ζήτησε να υποβάλει την παραίτηση του και μάλιστα καλή τη πίστει, που λένε...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ ζήτησε από τον Σκουρτόπουλο την παραίτηση του ώστε να διευκολύνει την κατάσταση σε σχέση με τις ειλημμένες αποφάσεις, αλλά ο ομοσπονδιακός προπονητής στύλωσε τα ποδάρια του!

Επικαλέστηκε μάλιστα το γεγονός ότι αρνήθηκε συμφέρουσες προτάσεις από το εξωτερικό ώστε να βρίσκεται απερίσπαστος στο μετερίζι του και δεν φάνηκε διατεθειμένος να υποχωρήσει.

Το συμβόλαιο του Σκουρτόπουλου εκπνέει το 2023, γεγονός που είχε προκαλέσει εξ αρχής την έκπληξη του προέδρου της ΕΟΚ, σε συνδυασμό το γεγονός ότι φέρει την υπογραφή του πρώην αντιπροέδρου Αριστείδη Γολέμη και του πρώην Γενικού Γραμματέα Τάκη Τσαγκρώνη και όχι του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Η σύμβαση είναι κατατεθειμένη στις αρμόδιες οικονομικές αρχές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την καταβολή των εισφορών, ενώ ο Σκουρτόπουλος δεν έχει εισπράξει τους μισθούς των τελευταίων μηνών και σε κάθε περίπτωση νιώθει σφόδρα ενοχλημένος από την άκομψη συμπεριφορά της οποίας τυγχάνει και σκοπεύει να κινήσει νομικές διαδικασίες.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση έχει μέλλον και ενδιαφέρον.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ