EUROLEAGUE

Σπουδαία ενέργεια από τη EuroLeague για την υποστήριξη των παιδιών που παλεύουν με τη λευχαιμία

Σπουδαία ενέργεια από τη EuroLeague για την υποστήριξη των παιδιών που παλεύουν με τη λευχαιμία

Η ασθένεια του γιου του Κάρλος Περούγκα, έγινε η αιτία ώστε η EuroLeague να προχωρήσει σε μία ενέργεια υποστήριξης των παιδιών που δίνουν μάχη με τη λευχαιμία.

Με χρυσά κορδόνια θα διαιτητεύσουν οι ρέφερι της EuroLeague και του EuroCup στα ματς της τρέχουσας εβδομάδας, σε μία ιδιαίτερη κίνηση για την υποστήριξη παιδιών που δίνουν τον αγώνα τους με τη λευχαιμία.

Το χρυσό έχει χαρακτηριστεί χρώμα του παιδικού καρκίνου, με τη EuroLeague Basketball να θέλει να εστιάσει στην προσπάθεια για την βελτίωση των θεραπειών και των αποτελεσμάτων για τα θύματα της νόσου.

Ο γιος του διαιτητή Κάρλος Περούγκα, Λούκας, είναι ένα από τα 350 που διαγιγνώσκονται ετησίως με οξεία μυελογενή ή με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία στην Ισπανία, έναν τύπο καρκίνου που προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τα Χρυσά Κορδόνια είναι σύμβολο της προσπάθειας του ισπανικού ιδρύματος Unoentrecienmil, το οποίο έβαλε στην Ισπανία το πρόγραμμα ALLTogether, ένα πρωτόκολλο θεραπείας που στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών που ασθενούν.

Η EuroLeague ενθαρρύνει τον κόσμο για δωρεές στο togetheragainstleukemia.org

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ