NBA

Σποέλστρα: "Ο Μπάτλερ δεν θα παίζει τα ίδια λεπτά με πέρυσι"

Ο Τζίμι Μπάτλερ με τον κόουτς των Χιτ, Έρικ Σποέλστρα
Ο Τζίμι Μπάτλερ με τον κόουτς των Χιτ, Έρικ Σποέλστρα AP IMAGES/PHELAN M. EBENHACK

Ο προπονητής των Μαϊάμι Χιτ, Έρικ Σποέλστρα, μίλησε για τη νέα σεζόν στο NBA, τονίζοντας πως τα λεπτά συμμετοχής του Τζίμι Μπάτλερ θα μειωθούν σε σχέση με πέρυσι.

Λίγο έμεινε για το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν 2020-21 στο NBA και ο τεχνικός των Μαϊάμι Χιτ, Έρικ Σποέλστρα, μίλησε τόσο για το ελάχιστο διάστημα ανασυγκρότησης της ομάδας του, όσο και για τον Αμερικανό σταρ, Τζίμι Μπάτλερ, τονίζοντας πως ο χρόνος συμμετοχής του θα μειωθεί σε σχέση με πέρυσι.

"Ο Τζίμι δεν θα παίζει τα ίδια λεπτά με πέρυσι. Θα προσαρμοστούμε στις ανάγκες της σεζόν. Γνωρίζω πολύ καλά πόση σωματική αλλά και πνευματική ενέργεια ξόδεψε στη "φούσκα" του Ορλάντο. Του είπα όμως, πως αυτή είναι η ζωή που διάλεξε. Αυτό ήθελε να κανει. Να είναι μέρος ομάδων που πάνε μακριά στα playoffs", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, τόνισε: "Ιστορικά είναι διαφορετικό. Αν έχεις συνηθίσει να πας σε τελικούς όπως οι Ουόριορς, οι ομάδες του ΛεΜπρόν, είναι δύσκολο. Κανονικά τελείωνες τέλος Ιουνίου και ξεκινούσες τον Σεπτέμβριο. Είναι σίγουρα εύκολο όταν είσαι μια από τις χειρότερες ομάδες στη λίγκα, αν δηλαδή είσαι ομάδα που δεν μπαίνει στα playoffs. Όμως εδώ είμαστε άλλη κατηγορία".

AP Images/Phelan M. Ebenhack

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ