NBA

Σπερς, Χιτ και Χόρνετς θέλουν Βούτσεβιτς

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς των Μάτζικ σε αγώνα με τους Μπουλς
Ο Νίκολα Βούτσεβιτς των Μάτζικ σε αγώνα με τους Μπουλς Ⓒ 2021 JOHN RAOUX/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Σπερς, οι Χιτ και οι Χόρνετς προστέθηκαν στις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νίκολα Βούτσεβιτς.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς δεν έχει βγει στο "σφυρί" από τους Μάτζικ. Αυτό δεν έχει εμποδίσει ωστόσο αρκετές ομάδες να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Μετά λοιπόν τους Σέλτικς, τρεις ακόμα ομάδες συνδέθηκαν σε αμερικανικά δημοσιεύματα με τον Μαυροβούνιο σέντερ. Ο λόγος για τους Χιτ, τους Σπερς και τους Χόρνετς, που φέρονται να ψάχνουν τρόπους να αποκτήσουν τον Βούτσεβιτς, ο οποίος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο.

Το "ναι μεν, αλλά" της υπόθεσης αυτής βέβαια είναι ότι το Ορλάντο δεν σκοπεύει να... ξεπουλήσει τον καλύτερο παίκτη του, ο οποίος μάλιστα κλήθηκε σε δεύτερο All Star Game κι ας θεωρείται ήδη χαμένη η φετινή σεζόν. Αντιθέτως, θεωρείται δεδομένο ότι θα ζητήσει ως αντάλλαγμα τουλάχιστον έναν νεαρό παίκτη και κάποιο ντραφτ πικ.

Την φετινή σεζόν ο Βούτσεβιτς έχει 24.6 πόντους (ρεκόρ καριέρας), 11.6 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 41.2% στα τρίποντα (ρεκόρ καριέρας) σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Photo Credits: ⓒ 2021 John Raoux/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ