ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Σπανούλης: "Παίξαμε πολύ καλά για πρώτο παιχνίδι της σεζόν"

Σπανούλης: "Παίξαμε πολύ καλά για πρώτο παιχνίδι της σεζόν"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, στον δρόμο για την άνετη νίκη επί της Μπνέι Χερτζέλιγια.

Το επίσημο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο του Περιστερίου ήταν εντυπωσιακό, δεδομένου ότι η νίκη επί της Μπνέι Χερτζέλιγια ήρθε πολύ πιο εύκολα απ ότι περίμεναν πολλοί. Μετά από το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των κυανοκίτρινων δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για όσα είδε στο παρκέ, ενώ εξήγησε πως το μείζον για την ομάδα του είναι να μην προκύψουν προβλήματα τραυματισμών προκειμένου όλοι να συνεχίσουν να δουλεύουν με την ίδια ένταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

"Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, παίζαμε με τη φιναλίστ του ισραηλινού πρωταθλήματος. Παίξαμε πολύ καλά για πρώτο παιχνίδι της σεζόν, θα έλεγα. Είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας, διαβάσαμε την άμυνα ζώνης και βρήκαμε τα σουτ που θέλαμε. Νομίζω πως παίξαμε πολύ καλά για τόσο νωρίς στη σεζόν. Κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός. Κάθε νίκη μάς δίνει αυτοπεποίθηση γιατί είμαστε μια νέα ομάδα, οπότε κάθε νίκη μάς βοηθάει πολύ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε υγεία πάνω απ' όλα, αυτό είναι το πιο σημαντικό, και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο".

Λίγο αργότερα, στην press conferece του αγώνα δήλωσε: "Δείξαμε κάποια από αυτά που θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κάναμε καλά πράγματα, μόνο στην τελευταία περίοδο έπεσε ο ρυθμός μας. Μιλήσαμε με τα παιδιά για το γεγονός πως ο αγώνας κρατάει σαράντα λεπτά και πρέπει να προσπαθούμε διαρκώς. Είμαστε μια νέα ομάδα, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και τη δουλειά που κάνουν για να μπουν στη φιλοσοφία μας. Παίξαμε καλό μπάσκετ, κυκλοφορήσαμε σπουδαία την μπάλα, είχαμε 23 ασίστ για 9 λάθη. Αυτό είναι ένα σπουδαίο νούμερο. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο αμυντικό ριμπάουντ, γιατί δώσαμε 18 πόντους από δεύτερες επιθέσεις. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο για την εποχή, δεδομένων των πολλών νέων προσώπων. Θέλουμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε. Για μένα, το πιο σημαντικό είναι μέσα από το μπάσκετ που θα παίξουμε, να γεμίσουμε το γήπεδο και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο.

Δεν θέλω να γεμίσω το γήπεδο με το όνομά μου, αλλά χάρη στα παιδιά. Έχει πεθάνει μέσα μου το μπάσκετ, ως παίκτης. Το έχω αφήσει πίσω. Είναι σημαντικό να έρθει ο κόσμος να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά γιατί κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάθε μέρα θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις, που θέτουμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ