ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης και Σλούκας αποθέωσαν τον Μπαρτζώκα σε βίντεο-αφιέρωμα της EuroLeague

Ο Μπαρτζώκας στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για την EuroLeague 2020/21
Ο Μπαρτζώκας στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα EUROKINISSI

Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Σλούκας έβγαλαν το καπέλο στον Γιώργο Μπαρτζώκα, στο βίντεο-αφιέρωμα που ετοίμασε η EuroLeague για τον τεχνικό του Ολυμπιακού (VIDEO).

Η EuroLeague παρουσίασε το νέο "Focus on" με τον κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, να είναι αυτή τη φορά το τιμώμενο πρόσωπο.

Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο-αφιέρωμα, μίλησαν τόσο ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων", Βασίλης Σπανούλης, όσο και ο Κώστας Σλούκας, οι οποίοι αποθέωσαν με τον τρόπο τους τον Έλληνα τεχνικό.

"Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Προσωπικά δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα επέστρεφα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Μετά από μερικές συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες της ομάδας μας, με έπεισαν πως έχουν το ίδιο κίνητρο για να οδηγήσουμε την ομάδα ξανά στην κορυφή.

Υπάρχει σίγουρα εμπειρία. Η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο. Θέλουμε να έχουμε ταπεινούς παίκτες, με κίνητρο, αλλά και να γνωρίζουν τι σημαίνει Ολυμπιακός στην EuroLeague. Ο Ολυμπιακός είχε τον Σπανούλη και τον έχουμε και τώρα, τον Πρίντεζη, τον Παπανικολάου και τον Σλούκα. Είναι ένας κορμός πολύ καλών Ελλήνων παικτών.

Η διοργάνωση της EuroLeague είναι η πιο δύσκολη στον κόσμο. Μπορεί να έχουμε ακόμη την ευκαιρία να βρεθούμε στα playoffs. Αυτό που προσπαθώ είναι να τους πείσω όλους ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αυτή την νοοτροπία θέλω να φέρω στην ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σπανούλης, τόνισε: "Είναι όμορφο που επέστρεψε ο κόουτς. Έχουμε πολλές και σπουδαίες αναμνήσεις. Τον χρειαζόταν η ομάδα. Ό,τι κι αν συμβεί μέσα στη σεζόν θα δουλέψει σκληρά και θα βρει τον τρόπο να μας βοηθήσει να κερδίσουμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στην EuroLeague".

Ενώ ο Κώστας Σλούκας συνέχισε: "Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι και γι' αυτό είμαι εδώ. Πιστεύω πως είναι ο κατάλληλος κόουτς στην κατάλληλη ώρα και μπορεί να φέρει ξανά την νοοτροπία που είχε ο Ολυμπιακός. Για δύο - τρία χρόνια, η ομάδα έχασε αυτή την νοοτροπία, του να παλεύεις κάθε ματς, κάθε κατοχή".

Δείτε τι είπαν:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ