ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Σωκράτης Κόκκαλης για Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου και φίλου"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με τον Σωκράτη Κόκκαλη
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με τον Σωκράτη Κόκκαλη INTIME

Ο Σωκράτης Κόκκαλης είπε "αντίο" στον Ντούσαν Ίβκοβιτς μέσω δήλωσης, κάνοντας λόγο για απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου και φίλου του.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αποχαιρέτησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών το πρωί της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου. Ο άλλοτε διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός την εποχή που οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν τον τίτλο της EuroLeague για πρώτη φορά (το 1997) έκανε λόγο για απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου και φίλου του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Εκφράζω τη βαθιά λύπη μου για την απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου και φίλου. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ο προπονητής που ανέβασε επίπεδο το ευρωπαϊκο αλλά και το ελληνικό μπάσκετ, συνδέοντας το όνομα του με τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας του Ολυμπιακού. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη Νένα και την οικογένειά του".

Ντούσαν Ίβκοβιτς - Η τελευταία συνέντευξη της ζωής του

Ο μεγάλος Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και έδωσε την τελευταία συνέντευξη της ζωής του. Μίλησε για όλους και για όλα. Από το πως ήρθε στην Ελλάδα, την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη, την ΤΣΣΚΑ και το “όχι” στους Ντένβερ Νάγκετς μέχρι και τον τελικό της Πόλης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς, The Story

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ