ΑΕΚ

Πλήγμα στην ΑΕΚ, τουλάχιστον 20 ημέρες εκτός ο Λάνγκφορντ

Ο Λάνγκφορντ με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Λάνγκφορντ με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI

Ακόμη ένας πονοκέφαλος για την ΑΕΚ, καθώς ο Κιθ Λάνγκφορντ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 20 ημέρες, καθώς υπέστη επιμήκη ρήξη απονεύρωσης του υποκνημιδίου και έξω κεφαλής του γαστροκνημίου.

Ο τραυματισμός του Κιθ Λάνγκφορντ στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, δεν ήταν τελικά κάτι απλό, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός, έδειξαν ότι υπέστη επιμήκη ρήξη απονεύρωσης του υποκνημιδίου και έξω κεφαλής του γαστροκνημίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 20 ημέρες.

Έτσι αναμένεται να μην δώσει το παρών στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, ενώ όπως αναφέρει η ομάδα, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

"Σε μαγνητική τομογραφία υπεβλήθη αργά τη νύχτα στο Metropolitan General ο Κιθ Λάνγκφορντ, υπό την εποπτεία του Διευθυντή του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ BC, Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού.

Ο άτυχος Αμερικανός σκόρερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί πόδι στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με ΠΑΟΚ, υπέστη επιμήκη ρήξη απονεύρωσης του υποκνημιδίου και έξω κεφαλής του γαστροκνημίου και τίθεται εκτός δραστηριοτήτων για είκοσι (20) ημέρες. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ