NBA

Σοκ με ΛεΒέρτ στους Πέισερς, διαγνώστηκε με ογκίδιο στα νεφρά

Ο Καρίς ΛεΒέρτ με την φανέλα των Νετς
Ο Καρίς ΛεΒέρτ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2020 KATHY WILLENS/ASSOCIATED PRESS

Εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα θα μείνει ο Κάρις ΛεΒέρτ, καθώς οι Ιντιάνα Πέισερς ανακάλυψαν ένα ογκίδιο στα νεφρά του στις εξετάσεις που λίγο έλειψε να τινάξουν στον αέρα τη μεγάλη ανταλλαγή του ΝΒΑ

Λίγες ημέρες μετά από την ανταλλαγή που αρχικά τον έστειλε στο Χιούστον κι εν συνεχεία στην Ιντιανάπολις, ο Κάρις ΛεΒέρτ ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (16/1) από τους Πέισερς και λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι θα μείνει εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα καθώς στις εξετάσεις που υποβλήθηκε (και λίγο έλειψε να τινάξουν στον αέρα τη μεγάλη ανταλλαγή που τάραξε τα νερά στο ΝΒΑ) οι γιατροί ανακάλυψαν ένα ογκίδιο στα νεφρά.

"Εκ μέρους της οικογένειάς μου, ευχαριστούμε τους Ιντιάνα Πέισερς για την υποστήριξη και την καθοδήγησή τους. Είμαστε ευγνώμονες για την ακραία προσοχή που έχειξαν στη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων" δήλωσε ο νεαρός γκαρντ, που έχει φέτος 18.5 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 6 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 27.8 λεπτά σε 12 αγώνες.

Οι Πέισερς έδωσαν τον βασικό σούτινγκ γκαρντ Βίκτορ Ολαντίπο για να πάρουν τον ΛεΒέρτ και τώρα θα πρέπει να καλύψουν το κενό στη θέση δυο την ώρα που τραυματίας και εκτός δράσης είναι και ο βασικός σμολ φόργουορντ, Τι Τζέι Γουόρεν.

TAGS NBA ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ