ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σλούκας: "Θεωρώ ότι η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο με τον Παναθηναϊκό"

Σλούκας: "Θεωρώ ότι η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο με τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στη δύναμη του ΣΕΦ εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (17/3, 21:00, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24) για την EuroLeague.

Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού στην EuroLeague επετεύχθη: οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται ήδη στα playoffs. Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνει πλέον το κάτι παραπάνω, ήτοι το πλεονέκτημα έδρας για να έχει έναν λόγο παραπάνω να ελπίζει σε επιστροφή στο Final Four.

Με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση της regular season λοιπόν, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (17/3, 21:00, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24) έχει ιδιαίτερη -βαθμολογική- σημασία για τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στη media day του ΣΕΦ για το συναπάντημα με τους πράσινους, εξηγώντας πως "αφήνουμε πίσω μας όλα τα παιχνίδια και αυτό με τη Ζάλγκιρις, για να επικεντρωθούμε σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό που είναι ο αιώνιος αντίπαλος και φυσικά θα είναι πάντα ξεχωριστό αυτό παιχνίδι".

Ενώ για το αν η τακτική είναι το κλειδί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, είπε πως "η τακτική πάντα παίζει ρόλο σε ένα παιχνίδι, αλλά μεγαλύτερο ρόλο παίζουν η θέληση, η αποφασιστικότητα, το καθαρό μυαλό και οι αποφάσεις. Και η έδρα παίζει ρόλο, όμως τα τελευταία χρόνια τα ματς Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού έχουμε συνηθίσει να μην παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Θεωρώ ότι αύριο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και με τη βοήθεια του κόσμου μας θέλουμε να κάνουμε μια ακόμη νίκη στην EuroLeague".

Τέλος, για το αν υπάρχει κόπωση λόγω του ταξιδιού στο Κάουνας, ξεκαθάρισε: "Είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Γι αυτό οι πρόεδροι μας παρέχουν αεροπλάνο, πτήσεις τσάρτερ, κάτι που μας επιτρέπει να γυρίσουμε αμέσως στα σπίτια μας για να ξεκουραστούμε. Έχουμε μια μέρα ξεκούρασης, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε και να δουλέψουμε όσο προλαβαίνουμε και μπορούμε, γιατί όπως είπα το αυριανό είναι παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Ένα πάντα ξεχωριστό ένα παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ