ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σλούκας για Εθνική Μπάσκετ: "Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να την πάμε εκεί που της αξίζει"

/  - . (  / EUROKINISSI)
/ - . ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών και έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει της συνέχειας.

Στο πλευρό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στον αγώνα της με τη Μεγάλη Βρετανία (20:00, LIVE από το SPORT24 και από το Novasports 4) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος βρέθηκε ο Κώστας Σλούκας.

Ο 32χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια της γαλανόλευκης και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της "NOVA": "Ξεκουράζομαι, ήταν μια επίπονη χρονιά. Είχα και κάποιους τραυματισμούς. Σε συνεννόηση με τον προπονητή και την ομοσπονδία αποφασίστηκε να μην αγωνιστώ τώρα. Είμαι και 32 πλέον, ήταν σημαντική η ξεκούραση.

Με τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά έχω περάσει πολλά καλοκαίρια. Η έλευση και του προέδρου και του κόουτς δίνει άλλον αέρα στην Εθνική Ομάδα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, η Εθνική Ομάδα ενώνει όλους τους Έλληνες και πρέπει να πάει εκεί που της αξίζει.

Υπάρχει καλή μαγιά από υψηλό επίπεδο. Ενώνονται τα κομμάτια του παζλ και δείχνουν κάτι πολύ καλό την επόμενη τριετία. Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν στο γήπεδο, όρεξη για δουλειά υπάρχει. Η Εθνική Ομάδα είναι υποχρέωση για εμάς, είμαι πολύ αισιόδοξος. Το ελληνικό μπάσκετ αξίζει πολλά, έχει φέρει επιτυχίες. Είμαστε πολλοί παίκτες σε καλή ηλικία για να φέρουμε κάτι καλό. Ο αέρας που αποπνέει η Εθνική Ομάδα είναι πολύ καλός.

Ο καθένας έχει καταλάβει τον ρόλο του για να πετύχει η ομάδα. Βασικό είναι η έλευση του κόουτς, μιας μεγάλης προσωπικότητας. Γνωρίζει και τον κάθε παίκτη και τι πρέπει να κάνει η ομάδα. Το μείγμα είναι πολύ καλό και ελπίζω πως με δουλειά θα τα καταφέρουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ