ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σλούκας: "Δεν φοβάμαι την ευθύνη του τελευταίου σουτ, μπορούσαμε να το τελειώσουμε νωρίτερα"

Ο Κώστας Σλούκας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρ
Ο Κώστας Σλούκας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρ PHOTO CREDITS; EUROKINISSI

Ο Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε με 67-65 στο ΣΕΦ, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη στο τέλος και ότι

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ευχαριστημένος με τη νίκη του Ολυμπαικού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ για τη EuroLeague, αν και θεωρεί ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν τα εύκολα δύσκολα από μόνοι τους.

Ως προς το τελευταίο σουτ ο ίδιος δήλωσε ότι δεν φοβάται να πάρει την ευθήνη, καθώς τον εμπιστεύονται σε μεγάλο βαθμό ο προπονητής του Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά και οι συμπαίκτες του. Τέλος τόνισε ότι αυτή η νίκη θα έχει σημασία μόνο στο τέλος, αν η ομάδα προκριθεί στα playoffs και το ταμείο είναι θετικό για τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας στη NOVA: Γιατί έφτασε εκεί το παιχνίδι, μιας και η ομάδα μπορούσα να τα πάει καλύτερα: 'Έχω βάλει κάποια σουτ στη λήξη έχω χάσει άλλα, ο προπονητής και οι συμπαίκτες με εμπιστεύονται και παίρνω το τελευταία σουτ, δεν φοβάμαι να παίρνω αυτή την ευθύνη.

Το παιχνίδι μπορούσαμε να το τελειώσουμε νωρίτερα. Κάναμε κάποια άσχημα λάθη, κάποιες άσχημες κατοχές, αν και παίζαμε καλά. Χάσαμε κάποια εύκολα τρίποντα και δυσκολέψαμε μόνοι μας την κατάσταση".

Για τη σημασία της νίκης κόντρα στη Φενέρ: "Κανένας δεν θυμάται τι έγινε τον Οκτώβριο το σημαντικό είναι τι θα γίνει στο τέλος. Να μπούμε στα playoffs. Κεατάμε την έδρα μας ανέπαφη παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι".

Για το αν είανι δύναμη για την ομάδα το ΣΕΦ, μιας και φέτος είναι σπάνια τα διπλά στη EuroLeague: "Ο κόσμος έχει παλμό εμπιστεύεται την ομάδα και την στηρίζει. Το σημαντικό είναι ότι πάμε σε κάθιε έδρα για να κερδίσουμε. Θα υπάρχουν και άσχημες ήττες, αλλά παίζουμε παντού για τη νίκη".

Για το αν έχει αυξημένη πίεση η ομάδα: "Έχουμε τα υλικά ξέρουμε πιου μπορούμε να φτάσουμ.ε Πήραμε π[αίκτες από ψηλό ράφι, Αυτό δημιουργεί προσφοκίες, Δεν θυμάται κανείς τι έχει τον Οκτώβριο στο τέλος αλλά το αποτέλεσμα. Κρατάμε το αλώβητο στην έδρα μας".

Για το αν ο ίδιος παίζει πιο απελευθερωμένα σε σχέση με πέρυσι: "Δεν φεύγει η μπάλα πιο εύκολα από τα χέρια μου. Θα την κρατήσω και στο τέλος δεν φοβλαμαει την ευθήνη. Έοχυμε καλύτερους συμπαίκτες σε σχέση με πέρυσι. Παίζει ρόλο που παίζουμε και στο πρωτάθλημα και βρίσκουμε ρυθμό".

Για το αν είναι πιο δύσκολο αυτό από αυτά στη Βαρκελώνη στο τέλος: "Στη Βαρκελώνη έπρεπε να βάλω ένα παρόμοιο με αυτό. Είχα λιγότερο χρόνο τότε, 6-7 δευτερόλεπτα. Το σημαντικό είναι ότι μπήκε σήμερα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ