ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σλοβενία: Ο Γκόραν Ντράγκιτς επέστρεψε για μία τελευταία παράσταση με την Εθνική και αποθεώθηκε

Σλοβενία:  Ο Γκόραν Ντράγκιτς επέστρεψε για μία τελευταία παράσταση με την Εθνική και αποθεώθηκε
FIBA

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας από την Εθνική Σλοβενίας, ο Γκόραν Ντράγκιτς επέστρεψε για μία τελευταία εμφάνιση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κόντρα στην Κροατία και αποθεώθηκε από τον κόσμο και τους συμπαίκτες του.

Τον δικό του "Last Dance" με την φανέλα της Εθνικής Σλοβενίας έδωσε ο Γκόραν Ντράγκιτς στο παιχνίδι κόντρα στην Κροατία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά από απουσία πέντε ετών από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ο Ντράγκιτς επέστρεψε για μία τελευταία φορά, για ένα τελευταίο ματς μπροστά στο κοινό της πατρίδας του.

Η ξεχωριστή αυτή βραδιά για τον έμπειρο γκαρντ συνδυάστηκε με νίκη απέναντι στους Κροάτες (97-69), με τον ίδιο να γνωρίζει την απόλυτη αποθέωση σημειώνοντας 19 πόντους με 8/12 δίποντα.

Η τελευταία του παράσταση με την Εθνική έγινε υπό τις ιαχές του "MVP", με τον Λούκα Ντόντσιτς να κάνει την αρχή αρπάζοντας το μικρόφωνο και τον κόσμο να μην σταματά να ζητωκραυγάζει. Στη συνέχεια οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν στα χέρια μετά από τη λήξη της αναμέτρησης.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ