NBA

Σίξερς: Άγνωστο αν θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα ο Σίμονς

Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2021 NICK WASS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μπεν Σίμονς εξακολουθεί να βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση και το καθεστώς συμμετοχής του στην πρεμιέρα των Σίξερς για την σεζόν 2021/22 κόντρα στους Πέλικανς παραμένει ανοιχτό.

Ο Μπεν Σίμονς προπονήθηκε με τους Σίξερς για πρώτη φορά μετά την ξαφνική επιστροφή του στην ομάδα, η κατάσταση παραμένει (αναμενόμενα) άβολη, ωστόσο το αν θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα της σεζόν των Σίξερς (κόντρα στους Πέλικανς τα χαράματα της Πέμπτης, 21 Οκτωβρίου, στην Νέα Ορλεάνη) παραμένει άγνωστο.

Ο Αυστραλός γκαρντ βρίσκεται πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, με τους Σίξερς να είναι προσεκτικοί, αφού μεταξύ άλλων δεν θα ήθελαν να ρισκάρουν έναν πιθανό τραυματισμό δεδομένου ότι παραμένει διαθέσιμος για ανταλλαγή.

"Όταν είναι έτοιμος θα παίξει" αρκέστηκε να δηλώσει ο Ντοκ Ρίβερς όταν ρωτήθηκε σχετικά, ξέροντας ότι η πραγματικά άβολη κατάσταση θα έρθει όταν ο Σίμονς θα κληθεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε εντός έδρας αγώνα: Τα ξημερώματα Σαββάτου ώρα Ελλάδος (23/10) όταν οι Σίξερς θα υποδεχθούν τους Νετς.

Οι ατάκες του Τομπάιας Χάρις πάντως σίγουρα περιγράφουν αρκετά για την κατάσταση που βρίσκονται οι Σίξερς: "Η ενέργεια που είχαμε ήταν κάπως. Ήταν τέλεια; Όχι. Είμαστε εδώ όμως για να κάνουμε μία δουλειά και αυτή είναι να νικάμε αγώνες. Φοράμε τα σορτσάκια μας και κάνουμε ό,τι είναι να κάνουμε".

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ