NBA

Σίλβερ για Ίρβινγκ: "Το θέμα του αφορά αυτόν και την Νέα Υόρκη όχι το ΝΒΑ, ελπίζω όλοι οι παίκτες να εμβολιαστούν"

Ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ
Ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ Ⓒ 2020 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, αναφέρθηκε στο θέμα του ανεμβολίαστου του Καϊρί Ίρβινγκ λέγοντας ότι το ΝΒΑ δεν μπορεί να εμπλακεί, προσθέτοντας ότι ελπίζει πως θα εμβολιαστούν όλοι οι παίκτες της λίγκας.

Το θέμα του ανεμβολίαστου Καϊρί Ίρβινγκ μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα για το ΝΒΑ από τότε που ο All Star γκαρντ των Νετς τέθηκε εκτός ομάδας, η κατάσταση ειναι άβολη για όλους, ωστόσο ο Άνταμ Σίλβερ θέλησε να ξεκαθαρίσει ένα πράγμα: Η λίγκα δεν έχει καμία ευθύνη για ό,τι συμβαίνει, αφού το θέμα του Ίρβινγκ αφορά αυτόν και την Νέα Υόρκη, όπου και υπάρχει η σχετική νομοθεσία για τους ανεμβολίαστους.

Ο Κομισάριος του ΝΒΑ κλήθηκε να αναφερθεί στο ζήτημα στην καθιερωμένη συνέντευξη που δίνει και έπειτα από ερώτηση που του έγινε ουσιαστικά... ένιψε τα χείρας του. "Το θέμα είναι ανάμεσα στον Ίρβινγκ και την Νέα Υόρκη. Δεν είναι θέμα της λίγκας" υποστήριξε αρχικά ο Σίλβερ, για να προσθέσει στην συνέχεια με νόημα: "Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να ήταν όλοι οι παίκτες εμβολιασμένοι."

Ακολούθως ο Κομισάριος του ΝΒΑ αναφέρθηκε γενικώς στο θέμα των ανεμβολίαστων παικτών, προσπαθώντας πάλι να κρατήσει τις ισορροπίες. "Δεν θα μιλήσω σαν να εκπροσωπώ την Ένωση παικτών, παρά μπορώ να πω μόνο ότι η οπτική που υπήρχε - ακόμα και ανάμεσα στους παίκτες που εμβολιάστηκαν - ήταν πως το θέμα του εμβολιασμού πρέπει να αποτελεί προσωπική επιλογή" τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός έδρας της λίγκας, για να συμπληρώσει κλείνοντας το θέμα:

"Θα προτιμούσα να είχε συμφωνήσει η Ένωση παικτών στο να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποιοι συμφώνησαν σε αυτό. Πιστεύω ότι πολλά προβλήματα θα είχαν αποφευχθεί με τους παίκτες αν είχε συμβεί αυτό".

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Σπύρο Καβαλιεράτο σχολιάζουν live την πρεμιέρα των πρωταθλητών Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, ενώ ο απεσταλμένος του SPORT24, Χάρης Σταύρου μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το Fiserv Forum. Τζάμπολ στις 02:00.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ