THE SHOW MUST GO ON LIVE

Show Must Go On: "Ο Παπανικολάου είναι καλά, αλλά δεν προλαβαίνει την Εθνική"

Ο Κώστας Παπανικολάου απογοητευμένος σε φάση αγώνα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2020/21
Ο Κώστας Παπανικολάου απογοητευμένος σε φάση αγώνα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2020/21 EUROKINISSI

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε στην 2η εκπομπή του "Show Must Go On Live" ότι ο Κώστας Παπανικολάου έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Ξεκαθάρισε όμως ότι δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το Προολυμπιακό του Καναδά.

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Κώστα Παπανικολάου, αφού όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην 2η εκπομπή του "Show Must Go On Live" ο διεθνής φόργουορντ έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις στο ΣΕΦ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Παπανικολάου είχε υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση τον Μάρτιο, όντας τότε ήδη εκτός δράσης από τον Δεκέμβριο με την διάγνωση να κάνει λόγο για ραϊβόκρανο, με αποτέλεσμα να τεθεί τότε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν 2020/21.

Τώρα ωστόσο τα νέα είναι ευχάριστα για τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ξεκινήσει προπονήσεις και αναμένεται να είναι κανονικά όταν ξεκινήσει η προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" για την σεζόν 2021/22. Πρέπει να διευκρινιστεί ωστόσο ότι δεν θα είναι στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών - που ξεκινάει την 1η Ιουνίου - αφού δεν θα βρίσκεται στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας για να την ενισχύει στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Αναλυτικά ο Παντελής Διαμαντόπουλος είπε:

"Το καινούριο νέο είναι ότι ο Κώστας Παπανικολάου είναι περδίκι. Προπονείται με ένταση στο ΣΕΦ. Βγάζει όλα τα προγράμματα που του έχουν δοθεί. Δεν είχε ράγισμα ή κάταγμα, αλλά έναν ύπουλο τραυματισμό που μπορούσε να τελειώσει την καριέρα του. Πήγαν όλα καλά, αλλά προπονείται κανονικά.

Δεν είναι μεταγραφή, αλλά ουσιαστικά σε μία θέση που θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να μπει σε διαδικασία ψαξίματος, έχει έναν παίκτη που όταν τραυματίστηκε η ομάδα έχασε το 40% της άμυνά της.

Θέματα δεν είναι μόνο ποιος έρχεται. Έχει να κάνει και με τους παρόντες. Ο Κώστας Παπανικολάου, είναι πολύ καλά, προπονείται κανονικά για τα δεδομένα της εποχής και θα είναι στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Δεν θα είναι έτοιμος όμως για να παίξει με την Εθνική στο Προολυμπιακό. Δουλεύει στον ρυθμό των προπονήσεων που πρέπει να κάνει αυτή τη στιγμή".

Δείτε όλοκληρη την εκπομπή Show Must Go On Live:

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ