THE SHOW MUST GO ON LIVE

Show Must Go On: "Είναι πρόσφορο το έδαφος για τον Πρίφτη στον Παναθηναϊκό"

Show Must Go On: "Είναι πρόσφορο το έδαφος για τον Πρίφτη στον Παναθηναϊκό"
EUROKINISSI

Οντετ Κάτας ή Δημήτρης Πρίφτης; Το ερώτημα για τον Παναθηναϊκό ίσως είναι πρόωρο, αλλά στην τρίτη εκπομπή Show Must Go On Live με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, ο Αλέξανδρος Τρίγκας έβαλε τα πράγματα στην σωστή τους βάση.

Ο Αλέξανδρος Τρίγκας, στην τρίτη Show Must Go On Live με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, μίλησε για το θέμα προπονητή στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση με το συμβόλαιο του Οντετ Κάτας, αλλά και ποια είναι τα δεδομένα με τον Δημήτρη Πρίφτη.

"Δεν είναι παράλογο αυτό που ακούγεται τις τελευταίες μέρες για τον Δημήτρη Πρίφτη. Δεν έκλεισε οριστικά η πόρτα τον Ιοανουάριο, όταν έγινε η πρώτη προσέγγιση. Υπάρχει πρόσφορο έδαφος, αλλά όχι σε επίπεδο να πούμε ότι έχουν γίνει συζητήσεις οικονομικές συζητήσεις, μπάτζετ, σχεδιασμός ρόστερ", είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Τρίγκας που τόνισε ακόμα ότι "ο Πρίφτης έχει την επιλογή την Ούνικς, θέλει να τον κρατήσει, ο ίδιος όμως αυτό το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από ποτέ να αποχωρήσει από το Καζάν, ενδεχόμένως γιατί να ήρθε και το πλήρωμα του χρόνου μετά από 4 χρόνια στη Ρωσία".

Η συζήτηση πήγε και στον Μάριο Χεζόνια, αλλά και τον Κωνσταντίνο Μήτογλου και είχε να κάνει με το θέμα της παραμονής τους στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

Δείτε όλη την εκπομπή της Τετάρτης (12/5):

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ