ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει..."

Σφαιρόπουλος: "Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει..."

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα δυναμώσει με την επιστροφή των "λαβωμένων" παικτών της.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην 24η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League, ενώ σημείωσε πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή με την επιστροφή των τραυματιών.

"Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ αμυντικά και επιθετικά. Θέλαμε ένα τέτοιο παιχνίδι μετά τα playoffs της EuroLeague. Η ομάδα είχε τον χρόνο να ξεκουραστεί και να δουλέψει. Φάνηκε στο γήπεδο μία φρεσκάδα και μία διαφορετική ταχύτητα παρόλο που είχαμε πάλι παίκτες που δεν ήταν μαζί μας λόγω τραυματισμών. Όταν μπουν οι τραυματίες, θα δυναμώσει η ομάδα για να επανέλθουμε στον αγωνιστικό ρυθμό που ήμασταν και θέλουμε να είμαστε".

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Μπόγρη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε: "Ο Μπόγρης ξέρουμε ότι παίζει με πρόβλημα. Μπράβο του. Συγχαρητήρια στον ίδιο, αλλά και σε όλους τους παίκτες που παίζουν με μικροπροβλήματα. Για εμένα είναι σημαντικό πως η ομάδα έπαιξε ομαδικά παρά τα προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ είχε επτά συνεχόμενες νίκες και καλό ρυθμό. Δείξαμε πλουραλισμό αμυντικά κι επιθετικά. Είχαμε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Αυτό δείχνει την πολυφωνία. Πήραμε διψήφιες διαφορές, αλλά είναι λογικό να υπάρχουν στιγμές που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος. Είχαμε τον έλεγχο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εκτός του Μπόγρη, δεν έχουν κάτι σημαντικό. Οι υπόλοιποι ακολουθούν το πρόγραμμα θεραπείας τους. Δεν ξέρω πότε θα μπουν. Ο χρόνος κυλάει υπέρ τους, θα μπουν και θα ενισχύσουν την ομάδα".

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: "ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκρουσε το "καμπανάκι" κινδύνου στους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον κόουτς για τη νίκη. Ήμασταν επηρεασμένοι κυρίως στο μυαλό από την διακοπή. Ήταν μία μεγάλη διακοπή σε μία κρίσιμη περίοδο για εμάς. Η αμυντική εικόνα μας για περισσότερα από 30 λεπτά ήταν πάρα πολύ μέτρια.. Εκεί που πήγε το σκορ ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσουμε. Έπρεπε να ήμασταν πολύ εύστοχοι, αλλά αυτός δεν είναι τρόπος για παίξεις εκτός έδρας και ειδικά με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει χρόνος για εμάς. Αν θέλουμε να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο, πρέπει να ενεργοποιήσουμε άμεσα το κομμάτι της συγκέντρωσής μας. Έχουμε συζητήσει πάρα πολύ παίκτες. Το 80% των ομάδων τον Μάιο σταματούν να παίζουν. Αυτοί που κάνουν πρωταθλητισμό, παίζουν και τον Ιούνιο. Αν δεν αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και δεν γίνουμε τόσο σκληροί, όσο ήμασταν, δεν θα τελειώσουμε την σεζόν όπως θέλουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ