FIBA WORLD CUP

Σερβία: Με Τεόντοσιτς, Μπιέλιτσα και Μαριάνοβιτς στο τρίτο "παράθυρο" της FIBA

Ο Μίλος Τεόντοσιτς με τα χρώματα της Βίρτους Μπολόνια στο EuroCup
Ο Μίλος Τεόντοσιτς με τα χρώματα της Βίρτους Μπολόνια στο EuroCup PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Με αρκετά μεγάλα ονόματα αναμένεται να παραταχθεί η Σερβία στο τρίτο "παράθυρο" της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, αφού στην προεπιλογή συμπεριλήφθηκαν μεταξύ άλλων οι Μίλος Τεόντοσιστς, Νεμάνια Μπιέλιτσα και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Η Σερβία αναμένεται να παρατάξει ένα γεμάτο ρόστερ στους αγώνες του τρίτου παράθυρου της FIBA στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, αφού η προεπιλογή περιλαμβάνει μερικά μεγάλα ονόματα.

Οι Μίλος Τεόντοσιστς (Βίρτους Μπολόνια), αλλά και οι NBAερς Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Νεμάνια Μπιέλιτσα είναι ανάμεσα στους παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην προεπιλογή των Σέρβων, που βρίσκονται στον πρώτο όμιλο και αναμένεται να αντιμετωπίσουν την Λετονία εκτός έδρας (30/6) και το Βέλγιο εντός έδρας (3/7).

Οι Σέρβοι ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του ομίλου με τους Λετονούς με ρεκόρ 3-1, με το Βέλγιο να ακολουθεί με ρεκόρ 2-2 και την Σλοβακία να έχει ρεκόρ 0-4. Ο συγκεκριμένος όμιλος διασταυρώνεται στην δεύτερη φάση των προκριματικών με αυτόν της Εθνικής Ελλάδας.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Σερβίας: Αλέκσα Αβράμοβιτς, Αλέκσα Ουσκόκοβιτς, Αλέκσα Νοβάκοβιτς, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Ντανίλο Άντζουσιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Ντέγιαν Τοντόροβιτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Ούρος Τριφούνοβιτς, Ντέγιαν Νταβίντοβατς, Νεμάνια Μπιέιτσα, Μπάλσα Κορπίβιτσα, Μπόσια Σίμανιτς, Μάρκο Γιαγκοντιτς-Κουμίντζα, Φίλιπ Πέτρουσεβ, Ντούσαν Ρίστιτς, Μάρκο Πετσάρσκι, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Νίκολα Γιόβιτς.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ