STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σερέλης: "Πρέπει να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα με κάθε τρόπο"

BASKET LEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / 1  /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / 1 / - ( / EUROKINISSI) ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στον επιθετικό ρυθμό που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε ένα σουτ μακριά από την παράταση στο ΣΕΦ, αλλά ο Πάρις Λι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στον στόχο στο φινάλε. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη πάλεψε, αλλά ηττήθηκε ξανά από τον αιώνιο αντίπαλο, με τον έμπειρο τεχνικό να στέκεται στον επιθετικό ρυθμό που είναι απαραίτητος στο Game 2 των τελικών της Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη flash interview:

"Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί εκεί που περάσαμε μπροστά, είχαμε την ευκαιρία να λυγίσουμε τον αντίπαλο. Είχαμε ένα πολύ καλό σουτ αμέσως μετά, δεν σουτάραμε σωστά εκεί. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έπρεπε να διαβάσουμε καλύτερα τις καταστάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο έλειπε το καθαρό μυαλό στην επίθεσή μας.

Θα παλέψουμε όλη τη σειρά. Πρέπει να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα με κάθε τρόπο. Θα δουλέψουμε πολύ δυνατά. Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Αυτό δείχνει ότι μπορούμε να τον κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί στην άμυνα. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, θεωρώ ότι θα έχουμε καλύτερο ρυθμό στην επίθεση".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΡΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ