ΛΑΥΡΙΟ

Σερέλης: "Νομίζαμε πως τον Μάιο θα κάναμε διακοπές, η παρουσία εμού και του Γιατρά, να δώσει κουράγιο στους συναδέλφους μας"

Σερέλης: "Νομίζαμε πως τον Μάιο θα κάναμε διακοπές, η παρουσία εμού και του Γιατρά, να δώσει κουράγιο στους συναδέλφους μας"
PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Χρήστος Σερέλης έδωσε μήνυμα πίστης και ελπίδας σε όλους εκείνους που δουλεύουν σε μικρές κατηγορίες, υπερτονίζοντας το παράδειγμα του ίδιου και του Μάκη Γιατρά. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του έως τώρα.

Στις μικρές κατηγορίες αναφέρθηκε ο κόουτς του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, ο οποίος έδωσε το παράδειγμα εκείνου και του Μάκη Γιατρά, τονίζοντας πως όσοι δουλεύουν σε χαμηλές κατηγορίες και έχουν όνειρα και στόχους, θα τα πραγματοποιήσουν μόνο με σκληρή δουλειά.

"Είναι τεράστια τιμή που εκπροσωπώντας το Λαύριο θα ανταγωνιστώ ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ αλλά και ο Προμηθέας που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Η παρουσία η δική μου και του Μάκη Γιατρά θα πρέπει να δώσει κουράγιο σε ανθρώπους που εργάζονται στις μικρές κατηγορίες ότι μπορούν πολλά όνειρα να πραγματοποιηθούν όταν υπάρχει όρεξη για δουλειά", δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: "Περιμέναμε πως θα κάνουμε διακοπές αυτή την εποχή. Η ομάδα μας είναι ήδη πετυχημένη. Έχουμε εξασφαλίσει ήδη την παρουσία μας στην Ευρώπη. Δεν ξέρουμε καν αν θα ξαναβρεθούμε εδώ. Όλες οι ομάδες είναι πιο έμπειρες από μας, αλλά θα είμαστε έτοιμοι, δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Θεωρώ πως ο κόσμος του μπάσκετ θα απολαύσει ωραία παιχνίδια. Θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η πνευματική ετοιμότητα που θα δείξουν οι ομάδες".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ