ΛΑΥΡΙΟ

Σερέλης: "Ίσως είναι και θέμα απειρίας, ο Κλαβέλ ήταν ασταμάτητος στο πρώτο μέρος"

Σερέλης: "Ίσως είναι και θέμα απειρίας, ο Κλαβέλ ήταν ασταμάτητος στο πρώτο μέρος"
EUROKINISSI

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για τον πρώτο ημιτελικό και την ήττα του Λαυρίου από τον Προμηθέα, τονίζοντας ότι ο Τζιάν Κλαβέλ ήταν ασταμάτητος στο πρώτο μέρος.

Στον Προμηθέα και τον Τζιάν Κλαβέλ αναφέρθηκε ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, ο οποίος τόνισε ότι οι Πατρινοί ήταν μέσα στο πνεύμα του ημιτελικού περισσότερο από το Λαύριο.

"Δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε στο πρώτο ημίχρονο τον Κλαβέλ. Ήταν ασταμάτητος. Κλονίζεται η αμυντική σου συμπεριφορά όταν δέχεσαι αυτά τα σουτ. Προσπαθήσαμε να αντιδάσρουμε στο δεύτερο, κυρίως από την επίθεση μας Ο Προμηθέας ήταν πιο σωστά στο πνεύμα του αγώνα και γι’αυτό κατάφερε και νίκησε", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: "Και να κερδίζαμε, οι έδρες δε νομίζω ότι θα παίξουν ρόλο στη σειρά. Θα δούμε τα λάθη μας. Ενδεχομένως να είμαστε και λίγο πιο ελεύθεροι στο μυαλό στο δεύτερο παιχνίδι. Η ομάδα προσπαθεί όλα τα παιχνίδια, ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω, περάσαμε ξανά μπροστά. Ίσως κάποιες φορές να είναι και θέμα απειρίας. Θα πρέπει να μπούμε πιο επιθετικοί στην άμυνα μας το Σάββατο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΥΡΙΟ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ