ΛΑΥΡΙΟ

Σερέλης: "Αυτές οι ψυχάρες πίστευαν ακόμη και μετά το 0-2"

Σερέλης: "Αυτές οι ψυχάρες πίστευαν ακόμη και μετά το 0-2"
EUROKINISSI

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για το θαύμα όπως το χαρακτήρισε που έχει συμβεί, με την πρόκριση του Λαυρίου στους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Το Λαύριο πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικούς της Stoiximan Basket League, καθώς επικράτησε στο Game 5 του Προμηθέα 81-74 και έκανε το 3-2 στη σειρά.

Μάλιστα, ο κόουτς του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης μίλησε για το μεγάλο αυτό κατόρθωμα, τονίζοντας ότι ακόμη και φίλοι του δεν πίστεψαν ποτέ ότι αυτή η ομάδα θα παίξει στην πρώτη κατηγορία.

"Θυμάμαι πριν δύο χρόνια τι είχε γίνει τον Μάϊο, τότε που πέσαμε κατηγορία. Τώρα είδατε που βρισκόμαστε. Έχει γίνει τεράστια προσπάθεια και έχει πέσει μεγάλη δουλειά απ' όλους. Πολλοί λίγοι πίστευαν ότι αυτή ομάδα θα παίξει στην Α1. Ακόμη και οι φίλοι μου όταν τους έλεγα το σχέδιο που είχα για την ομάδα. Το να είναι τα πάντα πληρωμένα από πολλούς ανθρώπους που ο καθένας τους έβαλε από λίγα είναι πραγμτικά τρομερό. Είναι ένα τεράστιο θαύμα, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα βρεθούμε τους τελικούς, δεν ήταν αυτοί οι στόχοι μας, απλά αυτές οι ψυχάρες πίστευαν ακόμα και μετά το 0-2", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τα ματς με τον Παναθηναϊκό: "Σε μια σειρά αγώνων πιστεύω η δική μου ομάδα μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ότι και να γίνει στο πρώτο παιχνίδι το δεύτερο είναι στο Λαύριο και εκεί θα τα δώσουμε όλα".

Όσο για το εάν κάποιοι Έλληνες παίκτες είναι υποτιμημένοι: "Κάποιοι ναι ήταν υποτιμημένοι όπως ο Μουράτος και ο Γερομιχαλός. Το βασικό είναι ότι αυτό που βλέπετε είναι μια τεράστια ομάδα. Ότι μας χρωστούσε αυτή η χρονιά μας το έδωσε και με το παραπάνω".

Από την άλλη, ο Μουράτος τόνισε: "Μείναμε πιστοί ο ένας στον άλλον, έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και στη δουλειά που έχουμε κάνει. Σίγουρα στο ξεκίνημα δεν περίμενε κανείς αυτή την πορεία, αξίζουν συγχαρητήρια από το πρώτο ως το τελευταίο μέλος του προπονητικού team".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ