ΓΑΛΛΙΑ

Αποσύρθηκε ο Κέβιν Σεραφέν: "Δεν ήθελα να καταλήξω σε αναπηρικό καροτσάκι"

Ο Σεραφέν δίνει συνέντευξη σε γαλλική εκπομπή
Ο Κέβιν Σεραφέν στη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης FIRST TEAM

Ο Κέβιν Σεραφέν ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την δράση λόγω των συνεχόμενων προβλημάτων στο γόνατο. "Δεν ήθελα να καταλήξω σε αναπηρικό καροτσάκι" είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο πριν κλείσει τα 30 του, ο Κέβιν Σεραφέν αποφάσισε να βάλει τέλος στην επαγγελματική του καριέρα. Ο δυναμικός σέντερ ταλαιπωρήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια από προβλήματα τραυματισμών στα γόνατα, έμεινε για αρκετούς μήνες εκτός δράσης τη διετία που βρέθηκε στην Μπαρτσελόνα (2017-'19), ενώ πέρσι δεν βρέθηκε στο δυναμικό μίας ομάδας.

Οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει, κι όπως εξήγησε ο ίδιος, η απόφαση για το οριστικό αντίο στην δράση ήρθε επειδή "δεν θέλω να καταλήξω σε αναπηρικό καροτσάκι".

Η ανακοίνωση ήρθε στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε σε γαλλική διαδικτυακή εκπομπή, εκεί όπου τόνισε πως "αποφάσισα να βάλω τέλος στην καριέρα μου. Πήρα τον χρόνο μου, το σκέφτηκα μαζί με τον ατζέντη μου, την οικογένεια και τους φίλους μου. Είναι κάτι που έρχεται ως αποτέλεσμα των προβλημάτων με το γόνατό μου. Στην Μπαρτσελόνα ήμουν δέκα μήνες εκτός δράσης. Από ένα σημείο κι έπειτα, το πρόβλημα με το γόνατο έγινε πολύ περίπλοκο και στόχος μου ήταν να μην καταλήξω σε αναπηρικό καροτσάκι".

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Κέβιν Σεραφέν έπαιξε σε Σολέ (2007-'10), Γουάσινγκτον Γουίζαρντς (2010-'15), Μπασκόνια (2011), Νιου Γιορκ Νικς (2015-'16), Ιντιάνα Πέισερς (2016-'17) και Μπαρτσελόνα (2017-19), ενώ ήταν μέλος της Γαλλίας στο EuroBasket του 2011, όταν οι μπλε κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη Λιθουανία.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ EUROLEAGUE NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ