ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Σενγκέλια: "Οι πραγματικές δυσκολίες είναι σε άλλα μέρη του πλανήτη, όχι εδώ"

Σενγκέλια: "Οι πραγματικές δυσκολίες είναι σε άλλα μέρη του πλανήτη, όχι εδώ"

Ο Τόρνικε Σενγκέλια εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους ως παίκτης της Βίρτους Μπολόνια, μιλώντας για την πραγματική έννοια της "δυσκολίας" τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Βίρτους Μπολόνια παρουσίασε τον Τόρνικε Σενγκέλια τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο το παζλ της απόκτησης του πολύπειρου φόργουορντ. Ο 30χρονος ψηλός μίλησε για την απόφασή του να αφήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να φορέσει τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια για το υπόλοιπο της σεζόν, εξηγώντας -κατόπιν σχετικής ερώτησης- πως δεν αντιμετώπισε ως προσωπική δυσκολία όσα συνέβησαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Ο λόγος; "Δεν θα έλεγα πως ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Οι πραγματικές δυσκολίες βρίσκονται σε άλλα κομμάτια του πλανήτη. Προσωπικά, είμαι σίγουρος πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Είμαι χαρουμενος που βρίσκομαι στη Βίρτους Μπολόνια. Τα προβλήματα βρίσκονται αλλού στον πλανήτη, όχι εδώ" όπως είπε για να προσθέσει: "Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ, ενθουσιάστηκα όταν δέχθηκα την πρόταση να παίξω γι αυτόν τον σύλλογο. Ήθελα να είμαι κομμάτι του, ξέρω πως ο στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου στη Lega Basket και το EuroCup".

Από την πλευρά του, ο GM της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, εξήγησε με νόημα πως "θα προσπαθήσουμε να τον πείσουμε να μείνει, πέρα από τη φετινή σεζόν. Θα παίξουμε όλα τα χαρτιά μας για να τον κρατήσουμε μαζί μας τις επόμενες σεζόν".

Θυμίζουμε πως ο Τόρνικε Σενγκέλια υπέγραψε στη Βίρτους Μπολόνια για τρεις μήνες, ήτοι μέχρι το τέλος της σεζόν, με στόχο να την οδηγήσει στην κατάκτηση του EuroCup και την "άνοδο" στην EuroLeague για το 2022/23.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ