EUROBASKET 2022

Σενγκέλια για την απουσία από το Eurobasket: "Πονάει περισσότερο η ψυχή μου από τον ώμο μου"

Σενγκέλια για την απουσία από το Eurobasket: "Πονάει περισσότερο η ψυχή μου από τον ώμο μου"
FIBA

Δεν είναι εύκολο να καταπιεί το γεγονός πως θα λείψει από το Eurobasket ο Τορνίκε Σενγκέλια, αλλά προσπαθεί να δει τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων.

Η Τιφλίδα θα φιλοξενήσει έναν από τους ομίλους του Eurobasket 2022 και ο Τορνίκε Σενγκέλια ονειρευόταν τη στιγμή που θα πατήσει το παρκέ και θα υπερασπιστεί το εθνόσημο της Γεωργίας σ' ένα τέτοιο ραντεβού μπροστά στους συμπατριώτες του. Αντ' αυτού είναι υποχρεωμένος να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα του τραυματισμού του στον ώμο και να δουλέψει πάνω στην αποθεραπεία του ώστε να 'ναι έτοιμος στη διάρκεια της νέας σεζόν.

Στο μήνυμα που ανήρτησε για την απουσία του, ο 30χρονος φόργουορντ (2.06) έγραψε ότι μεταξύ άλλων πως "πονάει περισσότερο η ψυχή μου παρά ο ώμος μου", επειδή όπως συμπλήρωσε "δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την Εθνική Γεωργίας σε μια τόσο σημαντική στιγμή, δεν θα μπορέσω να σταθώ στο γήπεδο δίπλα σε αυτά τα παιδιά την καταλληλότερη στιγμή".

Ταυτόχρονα πάνως ο Σενγκέλια θέλησε να στείλει κι ένα αισιόδοξο μήνυμα, ζητώντας από φίλους και γνωστούς "να μην ανησυχείτε για μένα", καθώς, "έχω βρεθεί πολλές φορές σε αυτήν την κατάσταση και έχω επιστρέψει πιο δυνατός".

Η Γεωργία μετέχει στον στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης και κατά σειρά θ' αντιμετωπίσει το Βέλγιο (1/9), την Ισπανία (3/9), την Τουρκία (4/9), τη Βουλγαρία (6/9) και το Μαυροβούνιο (7/9). Στόχος μια θέση στην πρώτη τετράδα και η πρόκριση στα νοκ άουτ του Βερολίνου.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ