ΜΠΑΣΚΕΤ

Σενάριο για επιστροφή του Αμάρε Στάνταμαϊρ στην Χάποελ Ιερουσαλήμ!

Former NBA basketball player Amar'e Stoudemire, left, greets Miami Heat's Justise Winslow (20) during the first half of an NBA basketball game between the Miami Heat and Phoenix Suns, Monday, March 5, 2018, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky)
AP Photo/Lynne Sladky AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Αμάρε Στάνταμαϊρ βρίσκεται στο Ισραήλ αυτή την περίοδο και έκανε δύο προπονήσεις με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι "ψήνεται" να επιστρέψει στην ομάδα!

Ο Αμάρε Στάνταμαϊρ λατρεύεται από τους φίλους της Χάποελ Ιερουσαλήμ, αφού πέρυσι συνέβαλλε σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η είδηση λοιπόν ότι υπάρχει σενάριο να ενταχθεί ξανά στην ομάδα ενόψει των playoffs του πρωταθλήματος έχει ήδη δημιουργήσει ενθουσιασμό, ασχέτως αν έχει ρεαλιστική βάση η είδηση ή όχι. Το ενδιαφέρον βέβαια είναι πώς προέκυψε αυτή η είδηση.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, ο άλλοτε ΝΒΑερ και παίκτης της Χάποελ Ιερουσαλήμ βρίσκεται στην χώρα προκειμένου να ολοκληρώσει την διαδικασία απόκτησης ισραηλινής υπηκοότητας. Με την ευκαιρία αυτή, δεν αμέλησε να περάσει από τις εγκαταστάσεις της πρώην ομάδας του, κάνοντας και δύο προπονήσεις μαζί της, ξεκινώντας και τις φήμες, τις οποίες φρόντισε να ενισχύσει με δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Όντεντ Κάτας.

Συγκεκριμένα ο νεαρός τεχνικός δήλωσε επί του θέματος: " Ο Αμάρε έκανε δύο προπονήσεις μαζί μας και είναι τρομερός άνθρωπος και όχι απλώς καλός παίκτης. Φέρνει μαζί του θετική ενέργεια. Μπορείς να δεις πώς τον λατρεύουν οι φίλαθλοι και το αξίζει. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα είχα την ευκαιρία να εξετάσω το ενδεχόμενο να παίξει για εμάς, αλλά δεν θα απέκλεια την πιθανότητα να έχουμε έναν παίκτη σαν τον Αμάρε".

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ο Στάνταμαϊρ μπορέι να ενταχθεί φέτος στην ομάδα μόνο αν καταφέρει να αποκτήσει την ισραηλινή υπηκοότητα. Ο λόγος είναι ότι η προθεσμία για την αλλαγή των ξένων στο πρωτάθλημα έχει παρέλθει, αλλά έτσι κι αλλιώς η Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν φαινόταν διατεθειμένη να προχωρήσει σε κάποια νέα αλλαγή.

AP Photo/Lynne Sladky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ