NBA

Σενάριο για ανταλλαγή του Μπεν Σίμονς για τον Τζεράμι Γκραντ

Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2021 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Σίξερς έχουν κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με τους Πίστονς για ανταλλαγή του Μπεν Σίμονς για τον Τζεράμι Γκραντ και μερικών ακόμα παικτών, τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν άμεσα γνωστά.

Ο Μπεν Σίμονς εξακολουθεί να απέχει από τις υποχρεώσεις των Σίξερς, οι Σίξερς ξεκίνησαν πάλι να τον τιμωρούν με πρόστιμα και δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν μέχρι πρόσφατα, με την "Philadelphia Inquirer" να αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Τζεράμι Γκραντ των Πίστονς.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Φιλαντέλφεια συζητάει με το Ντιτρόιτ, με τους Σίξερς να ζητούν ως αντάλλαγμα εκτός του Γκραντ έναν ακόμα φόργουορντ, έναν νεαρό παίκτη και τουλάχιστον ένα ντραφτ πικ. Με την είδηση να γίνεται γνωστή, το μυαλό αρκετών πήγε αμέσως στους Κέλι Ολίνικ και Σάντικ Μπέι ως πιθανά ανταλλάγματα, κάτι που ωστόσο διαψεύστηκε.

Όπως και να έχει το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει δύσκολο για μία σειρά από λόγους. Και δύο εξ αυτών είναι οι Κέιντ Κάνινγκχαμ και Κίλιαν Χέιζ, οι οποίοι αμφότεροι είναι πλέι-μέικερ (όπως και ο Σίμονς) και συνυπάρχουν φέτος στις θέσεις των γκαρντ, με τον πρώτο μάλιστα να είναι το Νο1 του NBA Draft 2021 και τον δεύτερο το Νο7 του NBA Draft 2020. Όπως και να έχει πάντως, το γεγονός ότι αρχίζουν να κυκλοφορούν πλέον σενάρια δείχνει ότι υπάρχει κινητικότητα στους Σίξερς.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ