ΚΥΜΗ

Σε τουρνουά στην Κύπρο η Κύμη

Σε τουρνουά στην Κύπρο η Κύμη
EUROKINISSI

Η Κύμη θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνουν η ΑΕΚ Λάρνακας και ο Κεραυνός Στροβόλου στην Λευκωσία, ενώ το "παρών" σε αυτό θα δώσει και ο Προμηθέας.

Ο Γιάννης Καστρίτης το τριήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του, καθώς η Κύμη θα συμμετάσχει σε τουρνουά στην Λευκωσία.

Το τουρνούα διοργανώνεται από την ΑΕΚ Λάρνακας και τον Κεραυνό Στροβόλου, ενώ σε αυτό θα αγωνιστεί και Προμηθέας.

Οι προπονητές των ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τσεκάρουν την κατάσταση των ομάδων τους, ενώ η ομάδα της Εύβοιας, όπως ενημέρωσε, βλέπει το ταξίδι της στην Κύπρο ως μία ευκαιρία για "να ανταποδώσουμε την επίσκεψη στην ΑΕΚ Λάρνακας για την συμμετοχή της στο διήμερο φιλικών που είχε πραγματοποιηθεί πριν δύο χρόνια στο κλειστό της Κύμης".

Η ενημέρωση της Κύμης αναφέρει:

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, εν μέσω σχεδόν της προετοιμασίας του για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης θα μεταβεί στην Κύπρο για να λάβει μέρος σε τουρνουά που διοργανώνουν η ΑΕΚ Λάρνακας και ο Κεραυνός Στροβόλου. Συγκεκριμένα, το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 7,8 και 9 Σεπτεμβρίου στην Λευκωσία και εκτός από τις δύο διοργανώτριες ομάδες και την Κύμη, θα συμμετάσχει και ο Προμηθέας Πάτρας. Θα είναι λοιπόν μια ευκαιρία ο προπονητής της Κύμης κ. Καστρίτης να τεστάρει την ετοιμότητα της ομάδας μας απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, αλλά παράλληλα είναι και μια ευκαιρία να ανταποδώσουμε την επίσκεψη στην ΑΕΚ Λάρνακας για την συμμετοχή της στο διήμερο φιλικών που είχε πραγματοποιηθεί πριν δύο χρόνια στο κλειστό της Κύμης. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε και το υπόλοιπο πρόγραμμα φιλικών αγώνων του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ