NBA

Σε strip club δέχθηκε επίθεση ο Στέρλινγκ Μπράουν στις 6:53 το πρωί της Δευτέρας

Ο παίκτης των Χιούστον Ρόκετς, Στέρλινγκ Μπράουν
Ο παίκτης των Χιούστον Ρόκετς, Στέρλινγκ Μπράουν 2021 AP PHOTO/RICK BOWMER

Για πολλαπλά κοψίματα/σκισίματα στο πρόσωπο και το σώμα του Στέρλινγκ Μπράουν μιλάει η αστυνομία του Μαϊάμι, με τον φίλο του παίκτη να μη δίνει πληροφορίες για την επίθεση που δέχθηκε ο πρώην αθλητής των Μπακς το πρωί της Δευτέρας.

Η έρευνα του ΝΒΑ για την επίθεση που δέχθηκε ο Στέρλινγκ Μπράουν συνεχίζεται, με την αστυνομία του Μαϊάμι να ανακοινώνει την Τετάρτη (21/4) κάποιες λεπτομέρειες από το επεισόδιο που οδήγησε τον παίκτη των Ρόκετς σε νοσοκομείο της περιοχής.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Μπράουν είχε πολλά κοψίματα/σκισίματα στο πρόσωπο και το σώμα του, όταν αστυνομικοί έφτασαν στις 6:53 το πρωί σε strip club στο οποίο διασκέδαζε με έναν φίλο του. Ο πρώην παίκτης των Μπακς, ο οποίος κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την αστυνομία του Μιλγουόκι για τη βία που είχε δεχθεί το 2018, δεν αγωνίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο παιχνίδι με τους Μάτζικ στο Ορλάντο και δεν θα έπαιζε ούτε το βράδυ της Δευτέρας στο Μαϊάμι απέναντι στους Χιτ εξαιτίας ενός προβλήματος στο γόνατο.

Ο φίλος του Μπράουν αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες στην αστυνομία για το περιστατικό, ενώ υπάλληλοι του strip club υποστήριξαν πως δεν κατάλαβαν τι συνέβη. Το ΝΒΑ ερευνά την υπόθεση, σε συνεργασία με τους Χιούστον Ρόκετς.

Photo credits: 2021 AP Photo/Rick Bowmer

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ