ΜΠΑΓΕΡΝ

Σε προχωρημένες συζητήσεις Μπάγερν και Λάσο σύμφωνα με ισπανικό ΜΜΕ

Ο Πάμπλο Λάσο
Ο Πάμπλο Λάσο EUROKINISSI SPORTS

Ισπανικό ΜΜΕ να αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι ο Πάμπλο Λάσο βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου, την ίδια στιγμή που ο Βάσκος τεχνικός ανακοίνωσε την δημιουργία ακαδημίας με το όνομά του

Ο Πάμπλο Λάσο έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θέλει να επιστρέψει στους πάγκους, περιμένοντας απλώς το κατάλληλο project. Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα "relevo.com", αυτό το project είναι πολύ πιθανό να είναι η Μπάγερν.

Με βάση το δημοσίευμα της relevo - της ιστοσελίδας που αποκάλυψε και την συμφωνία της Ρεάλ με τον Καμπάσο - οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και είναι πιθανό σύντομα να υπάρξει συμφωνία. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες η "MARCA" είχε αναφέρει ότι η Μπάγερν ήταν μία από τις τρεις ομάδες (οι άλλες ήταν η Αναντολού Εφές και ο Παναθηναϊκός) που είχαν καταθέσει πρόταση στον Βάσκο τεχνικό.

Δεδομένου λοιπόν ότι ο Παναθηναϊκός δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Λάσο μετά την συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν, ένας από τους μνηστήρες βγήκαν από την εξίσωση, με την Μπάγερν να συγκεντρώνει πλέον αυξημένες πιθανότητες, πάντα σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα.

Την ίδια στιγμή πάντως, ο Λάσο φαίνεται ότι έχει το μυαλό του και σε άλλα πράγματα, με τον Βάσκο τεχνικό να μένει πιστός στην υπόσχεση του ότι θα προχωρούσε σε σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον του στις 24 Απριλίου. Αυτή η ανακοίνωση ωστόσο ήταν η δημιουργία της δικής του ακαδημίας μπάσκετ.

Όπως και να έχει πάντως, είναι σαφές ότι η ακαδημία που δημιούργησε ο Λάσο δεν συνδέεται με την επόμενη απόφαση της προπονητικής του καριέρας και μένει να φανεί αν τελικά θα συμφωνήσει με την Μπάγερν και θα αντικαταστήσει τον Αντρέα Τρινκιέρι.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ