ΕΣΑΚΕ

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των ημιτελικών του 2ου Super Cup

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των ημιτελικών του 2ου Super Cup
PHOTO CREDITS: ESAKE

Συνεχίζεται η κυκλοφορία των εισιτηρίων για τους ημιτελικούς του δεύτερου Super Cup που θα διεξαχθούν στις 25 Σεπτεμβρίου στο κλειστό "Δ.Τόφαλος" της Πάτρας, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 26 Σεπτεμβρίου.

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για την διεξαγωγή του δεύτερου Hnc Super Cup που θα γίνει το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου στο κλειστό "Δ.Τόφαλος" της Πάτρας με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Λαυρίου, της ΑΕΚ και του Προμηθέα. Ο ΕΣΑΚΕ με ανακοίνωσή του ενημέρωσε τον φίλαθλο κόσμο για τη διάθεση των εισιτηρίων για τους ημιτελικούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H διάθεση των εισιτηρίων για τους ημιτελικούς του 2ου HNC COIN SUPER CUP συνεχίζεται μέσω του viva.gr και τους φιλάθλους που θα βρεθούν το Σάββατο 25/9 στο "Δημήτριος Τόφαλος" της Πάτρας, περιμένουν μοναδικές εκπλήξεις.

Κλείστε θέση για να παρακολουθήσετε από κοντά τους αγώνες Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Λαύριο MEGABOLT και Προμηθέας-ΑΕΚ και κερδίστε μία φανέλα μαζί με την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος με τις υπογραφές των παικτών της αγαπημένης σας ομάδας. Σε κάθε ημιτελικό θα κληρωθεί ένας αριθμός που θα αντιστοιχεί σε εισιτήριο και ο νικητής θα επιλέξει το δώρο του. Κλείσε θέση τώρα και μπες στη φάση!

*Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά μέσω του viva.gr καθώς δε θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου. Επίσης, για τα εισιτήρια των αγώνων της Κυριακής (26/9) θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση".

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου Super Cup:

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου

16:30: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λαύριο Megabolt (ERT3)

21:00: Προμηθέας – ΑΕΚ (ERT3)

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

16:30: Μικρός τελικός (ERT3)

21:00: Μεγάλος τελικός (ERT3)

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ