ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Σάβιτς: "Δεν πίστευα ότι ήταν ρεαλιστικός στόχος να φέρουμε τον Ομπράντοβιτς, μπορούσε να βγάλει εκατομμύρια"

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς
Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς PRINTSCREEN

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς μίλησε σε συνέντευξή του για την επιστροφή του Ομπράντοβιτς που δεν πίστευε κανείς, τονίζοντας μάλιστα πως ο Σέρβος κόουτς θα μπορούσε να βγάλει πολλά χρήματα στη EuroLeague.

Ο Ζόραν Σάβιτς παραχώρησε συνέντευξη στη σερβική Express Sport και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν που όπως ανέφερε, δεν ήταν ρεαλιστικός στόχος. Παράλληλα ο αθλητικός διευθυντής της σερβικής ομάδας παραδέχτηκε πως ο Ομπράντοβιτς θα μπορούσε να κλείσει συμφωνία σε άλλη ομάδα με περισσότερα λεφτά, αλλά η επιστροφή του στην Παρτίζαν σήμαινε πως ήθελε κάτι διαφορετικό.

"Όταν ήρθα στην Παρτίζαν δεν πίστευα πως το να φέρω τον Ομπράντοβιτς στην ομάδα ως προπονητή ήταν ένας ρεαλιστικός στόχος. Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και η ομάδα ερχόταν από μία κακή σεζόν, επομένως δεν μου φαινόταν ρεαλιστικό στην αρχή.

Η αγάπη του Ομπράντοβιτς για την Παρτίζαν είναι απίστευτη. Είναι σαν ένα τρένο. Δεν τον νοιάζει πόσα βαγόνια έχει από πίσω, θα συνεχίσει να προχωράει. Με το να επιστρέψει στην Παρτίζαν, ο Ομπράντοβιτς έδειξε την προθυμία του να έρθει σε ένα αγωνιστικό επίπεδο στο οποίο υποτίθεται ότι δεν θα έπρεπε να έρθει. Θα μπορούσε να βγάλει εκατομμύρια σε άλλες ομάδες της EuroLeague αλλά ήταν έτοιμος για κάτι καινούργιο".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ