ΑΕΚ

Σάκοτα: "Δεν θα πάρουμε παίκτη, φαβορί ο ΠΑΟΚ"

Σάκοτα: "Δεν θα πάρουμε παίκτη, φαβορί ο ΠΑΟΚ"
EUROKINISSI

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να αποκτήσει κάποιον παίκτη ενόψει των playoffs, ενώ χαρακτήρισε ως φαβορί τον ΠΑΟΚ στη μεταξύ τους σειρά.

Με τον αγώνα με την Κύμη να έχει ολοκληρωθεί , υπήρχαν αρκετά ερωτήματα για την ΑΕΚ. Ένα από αυτά ήταν αν η "Ένωση" σκόπευε να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου παίκτη ενόψει των playoffs. Ο Ντράγκαν Σάκοτα όμως δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε: " Όχι. Δεν θα πάρουμε παίκτη. Είναι πλέον αργά. Οποιοσδήποτε παίκτης και να ερχόταν θα βρισκόταν σε άλλο ρυθμό σε σχέση με την ομάδα. Αν, χτύπα ξύλο, δεν προκύψει κάποιος τραυματισμός, δεν θα κάνουμε κάποια κίνηση. Αυτοί είμαστε. Πρέπει απλώς να βρούμε ψυχολογικά τον ρυθμό μας".

Αναφερόμενος στην σειρά των playoffs με τον ΠΑΟΚ που έρχεται, ο έμπειρος τεχνικός δεν δίστασε να χρίσει φαβορί τον αντίπαλο της ΑΕΚ, τονίζοντας ακόμα ότι η "Ένωση" δεν σκέφτηκε ποτέ να διαλέξει αντίπαλο (σ.σ αν έχανε θα τερμάτιζε στην 6η θέση και θα αντιμετώπιζε τον Προμηθέα): " Δεν μπήκαμε σε διαδικασία να διαλέξουμε αντίπαλο. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες που βρίσκονται μπροστά μας στην βαθμολογία ήταν καλύτερες από εμάς στο πρωτάθλημα. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι και φαβορί για αυτό τον λόγο".

Αναφερόμενος τέλος στον αγώνα με την Κύμη, ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε: " Ο στόχος ήταν να κερδίσουμε και το κάναμε. Κάπως έτσι περίμενα το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή με όποια ομάδα και να παίζαμε έχει καλύτερο ρυθμό από εμάς. Αφού δεν έχουμε περιθώρια να κάνουμε προπονήσεις για να βρούμε την φόρμα μας, προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου είμαστε πιο ευχαριστημένοι. Ήμασταν πιεστικοί στην άμυνα και βγάλαμε φάσεις στον αιφνιδιασμό. Όπως είπα αυτή τη στιγμή σημασία είχε μόνο να κερδίσουμε".

Ο τεχνικός της Κύμης, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε από την πλευρά του: " Θα ήθελα να συγχαρώ τη ομάδα τηςΑΕΚγια την κατάκτηση τουChampions League. Είναι σημαντικό για όλο το ελληνικό μπάσκετ. Εύχομαι καλή συνέχεια για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Κέρδισε δίκαια ηΑΕΚ. Σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, παρά το ότι φαίνονταν κουρασμένοι, έδειξαν χαρακτήρα και πήραν τη νίκη. Είναι το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου και για εμάς. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Φτάσαμε σε ένα σημείο να κυνηγάμε ακόμα και την 5η θέση. Αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά για την προσπάθεια των παικτών και των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω από την ομάδα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε στα playoffs. Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Θα πορευτούμε με το ίδιο πλάνο. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και είναι η στιγμή οι παίκτες να ευχαριστηθούν όσα έχουν καταφέρει και να νιώσουν πως οι κόποι όλης της χρονιάς είχαν μεγάλη αξία".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ