NBA

Σακίλ Ο'Νιλ εναντίον των super teams: "Σιχαίνομαι την νέα εποχή, εγώ δεν πήγα να παίξω με τον Τζόρνταν ή τον Ολάζουον"

Ο Σακίλ Ο'Νιλ σε εκδήλωση για τα βραβεία του ΝΒΑ
Ο Σακίλ Ο'Νιλ σε εκδήλωση για τα βραβεία του ΝΒΑ Ⓒ 2019 RICHARD SHOTWELL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Σακίλ Ο'Νιλ ρωτήθηκε την άποψή του για την νέα εποχή του ΝΒΑ και δεν μάσησε τα λόγια του, λέγοντας ότι... σιχαίνεται τις super teams και πως στην δική του εποχή δεν σκέφτηκε ποτέ να παίξει με παίκτες όπως ο Ολάζουον ή ο Τζόρνταν όταν τον κέρδισαν.

Ο Σακίλ Ο'Νιλ δεν συμπαθεί τις super teams. Και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το παραδεχθεί, χρησιμοποιώντας - για ακόμα μία φορά - σκληρή γλώσσα για τους σταρ που επέλεξαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους τα τελευταία χρόνια, με τελευταίους τους Ντουράντ, Χάρντεν και Ίρβινγκ στους Νετς.

Ο Σακ μίλησε στο podcast του - άλλοτε συμπαίκτη του - Ρόμπερτ Χόρι και με την κουβέντα να πηγαίνει στην νέα γενιά... ξέσπασε. "Σιχαίνομαι τις λέξεις "νέα γενιά". Παρακολουθήσαμε την εποχή πριν από την δική μας και όλοι ήμασταν ανταγωνιστικοί μεταξύ μας" τόνισε αρχικά ο Hall of Famer σέντερ πριν... απασφαλίσει:

"Οι νέοι παίκτες είναι... τεμπέληδες και χαριτωμένοι και μετά ζητάνε από άτομα όπως εγώ και ο Χόρι να τους δείξουμε σεβασμό. Πιστέψτε με όμως, αν ήξερα ότι θα ήταν εντάξει να πάω στο Χιούστον όταν μας κλώτησαν τον κ...λο στους τελικούς του 1994 (σ.σ οι Ρόκετς επιβλήθηκαν με 4-0 των Μάτζικ του Σακίλ) θα το έκανα και θα έπαιζα δίπλα στον Ολάζουον. Θα πήγαινα με τον Τζόρνταν όποτε με κέρδιζε. Ή με τον Τιμ Ντάνκαν και τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον στους Σπερς, αφού είμαι από το Σαν Αντόνιο".

Κλείνοντας, ο Ο'Νιλ περιέργραψε και το σκεπτικό του όταν ήταν παίκτης: "Δεν το σκεφτόμουν αυτό. Έβλεπα από πού είχα ματώσει, έγλυφα τις πληγές μου και ήθελα να νικήσω αυτούς τους τύπους και αυτό έκανα. Ο Χόρι κατέκτησε 7 πρωταθλήματα, εγώ 4 πρωταθλήματα και όποτε λέμε κάτι για την νέα γενιά λένε όλοι ότι μισούμε και δεν τους σεβόμαστε. Δεν ισχύει αυτό όμως. Απλώς ήταν διαφορετικά στην εποχή μας".

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ