NBA

Σακίλ για τους Σπερς των Πάρκερ, Ντάνκαν και Τζινόμπιλι: "Ήταν καλή ομάδα αλλά βαρετή"

Ο Σακίλ Ο'Νιλ
Ο Σακίλ Ο'Νιλ 2019 JASON DECROW/AP PHOTO

Καλεσμένος στο "The Big Podcast" βρέθηκε ο Σακίλ Ο'Νιλ που κλήθηκε να βγάλει εκτός μία Big Three ομάδα, μία ομάδα δηλαδή που αποτελείται από τρεις σταρ. Έτσι ο Σακίλ δεν δίστασε να αποκλείσει τους Σπερς των Πάρκερ, Ντάνκαν και Τζινόμπιλι λέγοντας πως είναι... βαρετή τριάδα.

Το δίλημμα της Big Three ομάδας που θα άφηνε εκτός, τέθηκε στον Σακίλ Ο'Νιλ όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "The Big Podcast". Ο θρυλικός Σακ, είχε να διαλέξει ανάμεσα σε τριάδες "φωτιά" που έχουν δημιουργηθεί με τα χρόνια στο ΝΒΑ.

Ανάμεσά τους οι οι Χιτ των Λεμπρόν, Ουέιντ και Μπος, οι Γουόριορς των Κάρι, Ντουράντ και Τόμπσον, οι Σπερς των Ντάνκαν, Τζινόμπιλι και Πάρκερ καθώς και οι Νετς των Ντουράντ, Ίρβινγκ και Χάρντεν. Έτσι ο Σακίλ Ο'Νιλ, γνωστός για τις ατάκες του αναφορικά με το ΝΒΑ, άφησε εκτός τους Σπερς των Ντάνκαν, Τζινόμπιλι και Πάρκερ για τον απλό λόγο ότι θεωρεί... βαρετό τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονταν.

"Ήταν πολύ καλή ομάδα", είπε ο Σακ. "Δε μιλάμε για το αν κατάφεραν να κερδίσουν πρωταθλήματα, αλλά για το πως αγωνίζονταν. Ήταν βαρετοί".

Δείτε το απόσπασμα από το ""The Big Podcast":

TAGS NBA ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ