ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Σακίλ για Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Είναι σε αποστολή, θέλει να το ξανακάνει"

Ο Σακίλ Ο'Νιλ
Ο Σακίλ Ο'Νιλ 2019 JASON DECROW/AP PHOTO

Για την "αποστολή" του Γιάννη Αντετοκούνμπο που θέλει να ξαναφέρει το πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι μίλησε ο Σακίλ Ο' Νιλ μετά από την ιδανική πρεμιέρα των Μπακς απέναντι στους Νετς και την παραλαβή των δαχτυλιδιών του πρωταθλητή.

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ξεκίνησαν ιδανικά τη σεζόν στο ΝΒΑ καθώς επιβλήθηκαν των Νετς με 127-104 και παρέλαβαν τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή σε μία βραδιά που θα θυμούνται για καιρό. Για την αποστολή που έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να χαρίσει ξανά στο Μιλγουόκι το πρωτάθλημα και να κάνει το repeat με τους Μπακς μίλησε ο Σακίλ Ο' Νιλ μετά από τη νίκη των "Ελαφιών" στην πρεμιέρα.

Ο Γιάννης άγγιξε το triple-double από το πρώτο κι όλας ματς καθώς τέλειωσε το παιχνίδι με 32 πόντους, 14 ριμπάουντ και 7 ασίστ, κάτι που σχολίασε και ο Σακίλ.

"Ο Γιάννης είναι σε αποστολή, απέτυχε πολλές φορές όμως πέρσι τα κατάφερε. Δουλεύει πολύ, δουλεύει στο παιχνίδι του και θέλει να το ξανακάνει. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στους Μπακς, ο καθένας ξέρει τον ρόλο του. Το θέμα είναι να μείνουν υγιείς".

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Σπύρο Καβαλιεράτο σχολίασαν live την πρεμιέρα των πρωταθλητών Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, ενώ ο απεσταλμένος του SPORT24, Χάρης Σταύρου μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το Fiserv Forum.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών. Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ