ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σακελλαρίου: "Πολεμηθήκαμε κυρίως από μέσα"

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την παραμονή του Πανιωνίου Βίκος Cola στην κατηγορία, κάνοντας λόγο για πόλεμο εκ των έσω (VIDEO).

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola εξασφάλισε την παραμονή στη Stoiximan.gr Basket League μετά την ήττα του Κοροίβου από τα Τρίκαλα BC Aries. Ο "ισχυρός άνδρας" των "κυανέρυθρων", Σταύρος Αλευρογιάννης, ξέσπασε on camera , με τον αρχηγό τους να παρουσιάζεται πιο ήρεμος.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν είπε σημαντικές ατάκες. Έκανε λόγο για πόλεμο εκ των έσω, ενώ προανήγγειλε μέρες αυτοκριτικής και... τοποθετήσεων στο εγγύς μέλλον.

" Στην διάρκεια του παιχνιδιού ούτε ξέραμε τι γινόταν, απλά μάθαμε τι γινόταν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Γυμναστικό Λάρισας και είχαμε απογοητευτεί. Πραγματικά είμαι έκπληκτος. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Κανείς δεν μας πίστευε. Θέλω να το αφιερώσω σε κάποιους ανθρώπους όλο αυτό, γιατί όπως είπε κι ο πρόεδρος, πολεμηθήκαμε απ' έξω, αλλά κυρίως από μέσα. Θέλω να το αφιερώσω στις δυο οικογένειες μου. Στον πατέρα μου, τη μητέρα μου και την αδελφή μου, αλλά και στον γιατρό, τη γυναίκα και τις δύο κόρες του, που με δέχθηκαν. Αυτό και στους αγνούς Πανιώνιους. Τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα έχουμε χρόνο να κάνουμε τον τον απολογισμό μας.

Είναι άθλος αυτό που καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλους. Ο Πανιώνιος αξίζει να βρίσκεται στην Α1 και ελπίζω να βρίσκεται για πολλά χρόνια και πιο ψηλά. Θα τα πούμε από αύριο.

Τέτοια αγωνία δεν είχαμε ξαναζήσει, έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Δεν έχουμε ζήσει ούτε τέτοια πίεση, ούτε τέτοιο στρες. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κερδίζει κάποιος άλλος για να μείνω. Ως παίκτες, έχουμε υψηλή αυτοεκτίμηση και εγωισμό. Μείναμε στην κατηγορία παρά τις δυσκολίες. Συγχαρητήρια σε όλους. Θέλω να πω πολλά, αλλά οι επόμενες μέρες είναι μέρες αυτοκριτικής", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ