ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Ροντρίγκεθ: "Μεσίνα και Σταυρόπουλος κάνουν τα πάντα εύκολα για μας"

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε στην ΕΡΤ για την αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα, αλλά και τον ρόλο του Έτορε Μεσίνα και του Χρήστου Σταυρόπουλου στη φετινή εξαιρετική πορεία της Αρμάνι Μιλάνο στην EuroLeague.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε στο "Τζάμπολ" της ΕΡΤ για την αγάπη που έχει για την Ελλάδα, το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε ποτέ στη χώρα μας, αλλά και την εξαιρετική φετινή πορεία της Αρμάνι Μιλάνο στην EuroLeague.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε στο "Τζάμπολ" της ΕΡΤ:

Για το αν του λείπει η Ελλάδα: "Μου λείπει η Ελλάδα, φυσικά! Όπως έχει η κατάσταση, μου λείπουν πολλά πράγματα. Μεταξύ αυτών, το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά που περνάω με την οικογένεια και τους φίλους μου".

Για το γεγονός πως δεν έπαιξε ποτέ στην Ελλάδα: "Απολαμβάνω το ταξίδι μου και είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να παίξω εκεί. Είμαι ευτυχισμένος που έχω αυτή την καριέρα. Αγαπώ την Ελλάδα, έχει μεγάλη μπασκετική κουλτούρα. Πάντα τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό. Νιώθω καλά στο Μιλάνο, αγαπώ την πόλη και τη χώρα. Απολαμβάνω το παρόν και αυτό έχει σημασία".

Για τη ζωή στο Μιλάνο εν μέσω κορονοϊού: "Ως οικογενειάρχης, είναι δύσκολο να ζεις σε μια πόλη που χτυπήθηκε πολύ από τον κορονοϊό. Σταδιακά η ζωή του αθλητή προσαρμόζεται. Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες για όλους μας".

Για την Αρμάνι Μιλάνο: "Η παρουσία του Έτορε Μεσίνα και του Χρήστου Σταυρόπουλο είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους. Διευκολύνουν τα πάντα για μας. Έκαναν τα πάντα για να μην μας λείπει τίποτα, ώστε να νιώθουμε ασφαλείς και άνετα με τους συμπαίκτες και τις οικογένειές μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ