NBA

Ρίβερς για Σίμονς: "Αν βελτιωθεί στις βολές, το παιχνίδι του θα πάει σε άλλο επίπεδο"

Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς 2021/ MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μπεν Σίμονς ήταν από τους παίκτες που δεν βοήθησαν επιθετικά τους Σίξερς στην ημιτελική σειρά των playoffs στο ΝΒΑ, με τον Ντοκ Ρίβερς να τονίζει πως η ομάδα πρέπει να βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση του Αυστραλού.

Παρά το αβαντάζ έδρας που είχαν οι Σίξερς κόντρα στους Χοκς στην ημιτελική σειρά της Ανατολής στο ΝΒΑ, η ομάδα της Φιλαντέλφεια δεν κατάφερε να περάσει στους τελικούς με ένα μεγάλο ποσοστό της αποτυχίας να καταλογίζεται στην αδυναμία του Σίμονς από τη γραμμή των ελευθέρων βολών. Διάθεση για βελτίωση υπάρχει από τον Σίμονς ενώ σύμφωνα με το ESPN, ο Αυστραλός αναμένεται να μην βοηθήσει τη εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με σκοπό να εστιάσει στην προσωπική του βελτίωση.

Όπως αναφέρει ο Ντοκ Ρίβερς, "ο Σίμονς όχι μόνο είναι διατεθημένος να δουλέψει στο σουτ του, αλλά και οι Σίξερς έχουν την διάθεση να τον βοηθήσουν να κάνει αυτό που πρέπει με τον σωστό τρόπο". Ο Σίμονς παραδέχτηκε πως δεν βοήθησε την ομάδα του στο επιθετικό κομμάτι σε αυτή την ημιτελική σειρά, με το ποσοστό του στις βολές να είναι το αποκαρδιωτικό 34.2%.

Μάλιστα ο Ρίβερς είπε με σιγουριά πως αν ο Σίμονς βελτιωθεί στις βολές, τότε όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους.

"Δεν είναι μυστικό ότι ο Μπεν πρέπει να γίνει καλύτερος από την γραμμή των βολών και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Αν γίνει αυτό, πιστεύω πως όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του παιχνιδιού του θα πάρουν τον δρόμο τους. Το είπα αυτό και πριν ξεκινήσει η σεζόν αν θυμάστε. Το πρώτο πράγμα που είπα είναι ότι πρέπει να τον στείλουμε στις βολές 10 φορές σε κάθε αγώνα. Πρέπει να δουλέψει για να φτάσει εκεί. Αλλά αν καταφέρουμε να τον φέρουμε σε αυτό το επίπεδο, φίλε, το παιχνίδι του θα πάει σε άλλο επίπεδο".

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ