BASKETBALL CH. LEAGUE

Ρέτζο Εμίλια: Νέος προπονητής ο Ντράγκαν Σάκοτα, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ την Τετάρτη (7/12)

Ρέτζο Εμίλια: Νέος προπονητής ο Ντράγκαν Σάκοτα, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ την Τετάρτη (7/12)
INTIME

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ένα γνώριμο πρόσωπο όταν υποδεχθεί την Ρέτζο Εμίλια (7/12, 19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League, αφού η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις πλέον ένδοξες ημέρες στην ιστορία της μπασκετικής ΑΕΚ, είναι πλέον προπονητής της Ρέτζιο Εμίλια. Την είδηση έκανε γνωστή ο ιταλικός σύλλογος με ανακοίνωσή του.

Ο Σέρβος τεχνικός, που οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2002, καθώς και του Basketball Champions League και του Κυπέλλου το 2018, θα κάθεται έτσι στον πάγκο της ιταλικής ομάδας στον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης (7/12, 19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League, που θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον της "Ένωσης" στην διοργάνωση.

Ο Σάκοτα πήρε την θέση του Μασιμιλιάνο Μενέτι, η απόλυση του οποίου γνωστοποιήθηκε λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση της πρόσληψης του Σέρβου τεχνικού.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ