ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Έδωσε τα χέρια με τον Τέιλορ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÑÏÓÁ ÑÁÍÔÏÌ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - ROSA RADOM
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÑÏÓÁ ÑÁÍÔÏÌ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - ROSA RADOM EUROKINISSI

Ο Μπράντον Τέιλορ είναι ο επόμενος παίκτης που θα ανακοινώσει το Ρέθυμνο Cretan Kings, με τον 25χρονο φόργουορντ να επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι προ των πυλών μίας ακόμη ανακοίνωσης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μπράντον Τέιλορ. Ο 25χρονος φόργουορντ (2μ01) δεν είναι άγνωστος στα μέρη μας, αφού πέρασε τους πρώτους μήνες της επαγγελματικής του καριέρας στη Θεσσαλονίκη.

Το 2016 ο ΠΑΟΚ τού είχε δώσει μονοετές συμβόλαιο, το οποίο όμως "έσπασε" στα μισά της σεζόν. Με 2.9 πόντους και 2.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη Basket League, δεν έπεισε τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2017 εισηγήθηκε την απομάκρυνσή του, με σκοπό να βρεθεί ένας πιο σταθερός παίκτης.

Από τότε βέβαια, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι με τον απόφοιτο του Penn State να συνεχίζει την καριέρα του σε Ελβετία, Σουηδία και Φινλανδία. Στην τελευταία βρέθηκε φέτος, όπου για λογαριασμό των Vilpas Vikings είχε 13.1 πόντους (με 40% στο τρίποντο), 5.8 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η μετακίνησή του στην ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, ενδεχομένως κι εντός της ημέρας (2/7).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ