VIRAL

Ρεπόρτερ πέρασε τον Τζόρνταν Κλάρκσον των Τζαζ για φίλαθλο και τον ρωτούσε για την ομάδα

Ο Τζόρνταν Κλάρκσον σε συνέντευξη που έδωσε
Ο Τζόρνταν Κλάρκσον σε συνέντευξη που έδωσε PRINTSCREEN

Ένα αστείο περιστατικό συνέβη σε μία δημοσιογράφο ενός δικτύου στο Σολτ Λέικ Σίτι, αφού ρωτούσε κόσμο που περνούσε στον δρόμο για τους Τζαζ και δεν αναγνώρισε τον Τζόρνταν Κλάρκσον, παίρνοντάς του συνέντευξη σαν να είναι απλός φίλαθλος.

Μία από τις πιο άβολες καταστάσεις της καριέρας της βίωσε η δημοσιογράφος Χέιλι Κρόμπλεχοουμ ενός τοπικού δικτύου του Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα. Ο λόγος; Βγήκε στον δρόμο για να κάνει ερωτήσεις για τους Τζαζ και δεν πήρε χαμπάρι ότι πήρε συνέντευξη από τον Τζόρνταν Κλάρκσον!

Ο Κλάρκσον, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος 6ος παίκτης στο ΝΒΑ την περασμένη σεζόν έχοντας 18.4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής, έτυχε να περνάει από τον δρόμο, με την Κρόμπλεχοουμ να τον πλησιάζει για συνέντευξη. Αφού λοιπόν πρώτα του ζήτησε να της πει το ονοματεπώνυμό του και να το συλλαβίσει (!), πάλι δεν κατάλαβε ότι μιλάει με παίκτη της ομάδας, ρωτώντας τον: "Πήγες σε κανέναν αγώνα των Τζαζ φέτος;" με τον Κλάρκσον να απαντάει "Ναι σε πολλούς".

Κάποια στιγμή, προφανώς αφού βγήκε η συνέντευξη, η Κρόμπλεχοουμ κατάλαβε την γκάφα της, γράφοντας αρχικά στο twitter ότι "είμαι σίγουρη ότι μόλις πήρα συνέντευξη στον δρόμο από τον Τζόρνταν Κλάρκσον χωρίς να καταλάβω ότι ήταν ο Τζόρνταν Κλάρκσον. Έχω κάποιες ακόμα ερωτήσεις..." για να συμπληρώσει στην συνέχεια πως "τον έβαλα να συλλαβίσει το όνομά οτυ και όλα αυτά. Αισθάνομαι λίγο (εντάξει πολύ) ντροπιασμένη".

Για την ιστορία, ο Κλάρκσον δεν το πήρε προσωπικά, απαντώντας μέσω twitter ότι "χαχα, ΠΑΜΕ ΤΖΑΖ! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε".

Όπως φαίνεται, η Κρόμπλεχοουμ μάλλον πλέον έμαθε ποιος είναι ο Τζόρνταν Κλάρκσον.

TAGS VIRAL NBA ΗΠΑ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ