ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ρέμπρατσα: "Βλέπω τον Ομπράντοβιτς με τον Σμάιλαγκιτς και θυμάμαι τον εαυτό μου"

Ο Ρέμπρατσα με τον Ομπράντοβιτς
Ο Ρέμπρατσα με τον Ομπράντοβιτς INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ρέμπρατσα μίλησε στην σερβική τηλεόραση, εξηγώντας πώς η σχέση που έχει αναπτύξει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με τον Άλεν Σμάιλαγκιτς.

Ο Ζέλικο Ρέμπρατσα ήταν από τους... τυχερούς καθώς συνεργάστηκε για αρκετά χρόνια με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση πολλών τίτλων -μεταξύ αυτών η EuroLeague της Θεσσαλονίκης. Οπότε ξέρει καλά τι σημαίνει κάθε τι που κάνει ο προπονητής της Παρτίζαν.

Αυτό επεσήμανε μιλώντας στη σερβική τηλεόραση, προτιμώντας να σταθεί στον Άλεν Σμάιλαγκιτς και την σχέση που έχει αναπτύξει ο 21χρονος ψηλός με τον προπονητή του.

"Ο Ζέλικο αποτέλεσε μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου. Ήμασταν μαζί για μία διετία στην Παρτίζαν, για δύο χρόνια στην Μπενετόν και για άλλα δύο στον Παναθηναϊκό, συν την Εθνική. Έβγαζε πάντα τον καλύτερο εαυτό μου, βέβαια με τον πιο σκληρό τρόπο, γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος" ανέφερε αρχικά ο Ζέλικο Ρέμπρατσα, για να προσθέσει:

"Είδα φέτος από κοντά μερικά παιχνίδια της Παρτίζαν και αντιλήφθηκα τον τρόπο που προσεγγίζει και φωνάζει στον Άλεν Σμάιλαγκιτς. Μπορώ να σου πω ότι μου θυμίζει τον εαυτό μου κι όσα έκανε με μένα. Αυτή η διαδικασία θα βοηθήσει τον Άλεν, γιατί πιστεύω πως έχει μεγάλη προοπτική για να γίνει σπουδαίος παίκτης".

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Άλεν Σμάιλαγκιτς έχει 10.4 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ, 1.1 κλέψιμο και 1.5 λάθη ανά 22 λεπτά συμμετοχής στην ABA Liga, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά ως επαγγελματίας στην Ευρώπη -είχε περάσει μια τριετία στις ΗΠΑ, φορώντας για 29 φορές τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ABA LEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ