ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Τόμπκινς

Ο μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τρέι Τόμπκινς
Ο μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τρέι Τόμπκινς EUROKINISSI

Τον αντικαταστάτη του Τόμπκινς έχει αρχίσει και ψάχνει η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, που έχει βγει στην αγορά για να καλύψει το κενό του παίκτη στα playoffs της Liga Endesa.

Ο τραυματισμός του Τόμπκινς άφησε ένα κενό στο ρόστερ της Ρεάλ, με τους Μαδριλένους να έχουν βγει στην αγορά ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo. Ο Αμερικανός φόργουορντ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό του γόνατο και συνεπώς δεν θα προλάβει τα playoffs της Liga Endesa (31 Μαίου), εκεί όπου η Ρεάλ θέλει να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμη.

Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ έχει ήδη χάσει και τον Ράντολφ από τον Δεκέμβρη λόγω τραυματισμού και έτσι έχει δημιουργηθεί μεγάλο κενό στη ρακέτα της "βασίλισσας" μιας και ο Ταβάρες με τον Τάιους και τον Γκαρούμπα δεν μπορούν να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Η ισπανική ομάδα έχει και απώλειες λόγω ΝΒΑ, μιας και ο Ντεκ έφυγε στα μέσα της σεζόν για να συνεχίσει την καριέρα του στους Θάντερ.

Τη φετινή σεζόν στη EuroLeague, ο Τόμπκινς είχε μέσο όρο 10.1 πόντους με 4.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά παιχνίδι σε 21:17 λεπτά συμμετοχής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ