ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Πιέρια Χένρι στη λίστα του Πάμπλο Λάσο

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση της περιφέρειας, με τη Mundo Deportivo να κάνει αναφορά σε Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Πιέρια Χένρι.

Η ολοκλήρωση του Final Four έφερε τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια για τις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό, με τη συμφωνία ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Γουίλ Κλάιμπερν να είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Την Κυριακή 22 Μαΐου, η Mundo Deportivo στάθηκε στα "θέλω" της Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσιάζοντας τα δεδομένα για την ενίσχυση της περιφέρειας. Εκεί όπου φέτος η ισπανική ομάδα είχε τα περισσότερα προβλήματα να διαχειριστεί, σε αγωνιστικό και... πειθαρχικό επίπεδο (βλ. Τομά Ερτέλ).

Η αποχώρηση του Τομά Ερτέλ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως κι αυτή του Κάρλος Αλοθέν, ο οποίος δεν έχει πείσει πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Από εκεί και πέρα, η παραμονή του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος θα πρέπει να θεωρείτα δεδομένη (σ.σ.: έχει άλλωστε συμβόλαιο μέχρι το 2023).

Τι γίνεται όμως με τις προσθήκες; Το ισπανικό δημοσίευμα εξηγεί πως ο Πάμπλο Λάσο έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση δύο παικτών στο "1" προκειμένου να υπάρχει το απαραίτητο βάθος. Ο πρώτος που θα (ξανα)ντυθεί στα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος -στην ηλικία των 36 ετών πλέον- πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του, μετά από μια εξαετία στο εξωτερικό (ΗΠΑ, Ρωσία, Ιταλία).

Το μείζον βέβαια είναι ποιος παίκτης θα επωμιστεί τις περισσότερες ευθύνες, ως ο βασικός για τη θέση του πόιντ γκαρντ. Ως γνωστόν, ο Σέιν Λάρκιν αποτελεί τον ευσεβή πόθο του Πάμπλο Λάσο, τα δεδομένα όμως δεν είναι υπέρ της ισπανικής ομάδας. Έτσι, ως πρώτη εναλλακτική έχει προκριθεί η περίπτωση του Πιέρια Χένρι, ο οποίος φέτος φόρεσε τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Παρά την επιστροφή σε Final Four, η Ρεάλ Μαδρίτης προτίθεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, με στόχο να είναι ακόμη πιο ισχυρή, γεμάτη και ανταγωνιστική. Το πορτοφόλι παραμένει άλλωστε γεμάτο, ειδικά με δεδομένο πως οι ρωσικές ομάδες θα είναι εκτός μεταγραφικής εξίσωσης για την EuroLeague.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ