ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Τσους Ματέο είναι ο διάδοχος του Πάμπλο Λάσο

 Chus Mateo the coach of the Spain's BC Unicaja, reacts during their Euroleague  basketball match against Lithuanian BC Lietuvos Rytas in Vilnius, Lithuania, Thursday, Feb. 17, 2011. (AP Photo/Mindaugas Kulbis)
Chus Mateo the coach of the Spain's BC Unicaja, reacts during their Euroleague basketball match against Lithuanian BC Lietuvos Rytas in Vilnius, Lithuania, Thursday, Feb. 17, 2011. (AP Photo/Mindaugas Kulbis) MINDAUGAS KULBIS

Η Ρεάλ Μαδρίτης επισημοποίησε την προαγωγή του Τσους Ματέο στη θέση του head coach, με τον 53χρονο προπονητή να αντικαθιστά τον Πάμπλο Λάσο. Διετής η συμφωνία που υπεγράφη ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες από την στιγμή της ανακοίνωσης του "διαζυγίου" με τον Πάμπλο Λάσο, η Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε για τον διάδοχό του. Πρόκειται για τον επί μία οκταετία άμεσο συνεργάτη του, Τσους Ματέο, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση της "Βασίλισσας" και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας (μέχρι το καλοκαίρι του 2024).

Ο 53χρονος τεχνικός αντικατέστησε τον Πάμπλο Λάσο στο φινάλε της Liga Endesa, βοηθώντας στην κατάκτηση του τίτλου σε βάρος της Μπαρτσελόνα. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα καθίσει στην άκρη ενός πάγκου, αφού στο παρελθόν έχει καθοδηγήσει επίσης την Ουνικάχα Μάλαγα, τη Φουενλαμπράδα στην Ισπανία.

Παρεμπιπτόντως, στην ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρεται πως το "διαζύγιο" με τον Πάμπλο Λάσο είναι κοινή συναινέσει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ