ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Σέρχιο Γιουλ μπήκε ξανά στο στόχαστρο του Τύπου της Καταλονίας για τα σχόλια προς τους διαιτητές

Ο Γιουλ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Γιουλ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Γιουλ εξελίσσεται σε persona non grata για τον Τύπο της Καταλονίας, με τη νέα αφορμή για κριτική να δίνεται από τον τρόπο που μιλούσε στους διαιτητές στο clasico της Liga Endesa.

Όσο αγαπητός είναι ο Σέρχιο Γιουλ από τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, άλλο τόσο μισητός είναι από εκείνους της Μπαρτσελόνα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει με τον Τύπο της Καταλονίας, ο οποίος σπεύδει -με κάθε αφορμή- να κατακρίνει την στάση, τη συμπεριφορά και τον τρόπο του αρχηγού της "Βασίλισσας".

Φέτος, η πρώτη αφορμή δόθηκε στο clasico της EuroLeague (στις 10 Δεκεμβρίου 2021), όταν ο φωτογραφικός φακός τον "έπιασε" να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο προς τους οργανωμένους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Στη διάρκεια του clasico της Liga Endesa, το βράδυ της Κυριακής 23 Ιανουαρίου, δόθηκε ακόμη μία. Όχι βέβαια τόσο "ισχυρή" όσο αυτή που προηγήθηκε. Βλέπετε, η κάμερα τον συνέλαβε την ώρα που μιλούσε στους διαιτητές, με όχι και τόσο... ευγενικό τρόπο.

"Είστε αξιοθρήνοιι" φώναξε μεταξύ άλλων, με το στιγμιότυπο να καταγράφεται από την τηλεοπτική κάλυψη και πολύ γρήγορα να διαμοιράζεται μέσω των social media, από τους φίλους της Μπαρτσελόνα. Από κοντά κι ο Τύπος της Καταλονίας, που δεν έχασε βέβαια την ευκαιρία να αναπαράγει το σχετικό στιγμιότυπο...

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ